Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum cureți mașina de spălat dacă miroase urât, iar hainele nu mai ies curate după spălare

Cum cureți mașina de spălat dacă miroase urât, iar hainele nu mai ies curate după spălare

Cum cureți mașina de spălat dacă miroase urât, iar hainele nu mai ies curate după spălare

Nu puțini oameni se confruntă cu probleme casnice, iar una dintre ele o reprezintă mirosul urât al mașinii de spălat, motiv pentru care hainele nu mai ies curate după spălare. Noi avem soluția perfectă pentru tine! Iată cum să cureți mașina de spălat dacă miroase urât, iar hainele nu mai ies curate după spălare, problemă des întâlnită!

Cum cureți mașina de spălat dacă miroase urât, iar hainele nu mai ies curate după spălare

Este foarte important să știi cum să cureți mașina de spălat dacă miroase urât,pentru ca hainele tale să iasă curate după spălare. Îți promitem, dacă respecți pașii vei avea o mașină de spălat ca nouă!

Mirosul urât care iese din cuva mașinii de spălat ar putea rezulta din cauza sertarului murdar unde puneți întotdeauna detergentul. Totuși, nu doar acel sertar trebuie curățat, ci și interiorul mașinii tale de spălat. Astfel, garnitura de cauciuc din interior trebuie îngrijită, deoarece înăuntru se pot strânge, pe laterale sale, obiecte mici, fire de păr, reziduuri sau chiar bucăți de la șervețelele care v-ați obișnuit să le folosiți pentru hainele colorate.

Dacă vrei să cureți ca la carte mașina de spălat rufe, atunci vei avea nevoie de un amestec simplu și ușor de făcut. Combinați astfel, apă, bicarbonat de sodiu și oțet, amestecându-le până veți obține o pastă potrivită, nici lichidă, dar nici groasă. Ulterior, puneți amestecul în sertarul pentru detergent, după care turnați oțet în interior și pornți un ciclu de spălare pentru haine delicate. În momentul în care mașina de spălat își va termina programul de spălat, curățați și filtrul de scurgere tot cu această pastă, apoi porniți mașina de spălat pe un program de clătire.

Cum scapi de mucegaiul din mașina de spălat

Pentru a scăpa de mucegaiul din mașina de spălat rufe trebuie să vă puneți mănuși de unică folosință și să faceți, deasemenea un amestec care vă va salva de mucegai! Astfel creați o soluție contra mucegaiului amestecând clor cu apă fierbinte sau oțet. Ulterior, luați un prosop pe care îl înmuiați în amestecul creat, iar mai apoi curățați zona în care s-a răspândit mucegaiul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: