Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum devine dieta disociată 100 % eficientă. Trebuie neapărat să urmezi aceste sfaturi

Cum devine dieta disociată 100 % eficientă. Trebuie neapărat să urmezi aceste sfaturi

Dieta disociată, ne încurajează să consumăm alimente diferite , fără a le amesteca. În cadrul acestui sistem, trebuie totuși să mâncăm totul sănătos, dar nu în același timp al zilei. Potrivit creatorilor programului, sistemul păstrează sănătatea corpului, deoarece respectă funcția biologică a digestiei și asimilării alimentelor. A mânca prin metoda disociată nu este același lucru cu a fi la dietă, ci mai degrabă este un mod de a-ți construi mesele.

Care sunt regulile de bază ale dietei disociate

Conceptul se bazează pe presupunerea că nu alimentele pe care le consumați vă măresc greutatea, ci mai degrabă este combinația de alimente. Combinarea alimentelor din diferite categorii într-o singură masă duce la conversia în grăsimi, deoarece sistemul digestiv nu va putea asimila diferitele grupuri de alimente și de aceea creatorii vă recomandă să le consumați separat pentru a crește viteza de greutate pierderi, potrivit nutrition4balance.ch.. Într-adevăr, s-a dovedit că piesa digestivă umană nu poate asimila proteine ​​și carbohidrați în același timp, deoarece nu poate atinge nivelurile de alcalinitate și aciditate necesare pentru digestie în același timp. Fiziologic, ingerarea de alimente din cele două grupuri deranjează împreună sistemul digestiv.

Fructele nu se combină bine cu alte grupuri, ceea ce înseamnă că trebuie să le consumăm separat. Pentru cele mai bune rezultate, mâncați-le ca o gustare la jumătatea dimineții sau după-amiază. Evitați să consumați nuci cu alte alimente. Nu ar trebui să amestecați diferite tipuri de carbohidrați. Evitați amestecul de carbohidrați și grăsimi. Uitați de zahăr și înlocuiți-l cu diferiți îndulcitori naturali. Legumele și leguminoasele pot fi consumate împreună. Glucidele (orezul, pastele și leguminoasele) nu se potrivesc bine cu proteinele. Nu le mânca niciodată în același timp. Eliminați cu totul alcoolul și băuturile răcoritoare.

Cel mai mare avantaj al dietelor disociate este că pot duce la pierderea substanțială în greutate fără a provoca probleme de sănătate asociate cu majoritatea dietelor clasice. Conceptul din spatele lor este simplu, ușor de urmărit, eficient și satisfăcător. Dieta disociată îți modelează metabolismul. Nu trebuie să consumați alte alimente în afară de cele pe care le consumați de obicei, acest lucru înseamnă că nu veți suporta costuri suplimentare în urma urmării dietei. Dieta vă permite să mâncați până la capăt și totuși să slăbiți. Atâta timp cât respectați combinațiile de alimente, nu va trebui niciodată să vă simțiți înfometați pentru a obține rezultate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: