Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum devine eficientă 100 % dieta fix la fix. Trebuie neapărat să faci asta

Cum devine eficientă 100 % dieta fix la fix. Trebuie neapărat să faci asta

Cum devine eficientă 100 % dieta fix la fix! Aceasta este tot mai cunoscută în rândul celor care vor să slăbească, dar și al celor care vor să adopte un stil de viață sănătos. Trebuie neapărat să faci asta, dacă iei decizia să o urmezi.

Deși termenul de dietă îi poate speria pe mulți, iată că aici este vorba de un tip de regim care nu este deloc restrictive. Așa cum îi ne putem da seama din numele pe care-l poartă, pe scurt, dieta fix la fix presupune mese luate doar la anumite ore.

Dieta fix la fix ajută la pierderea în greutate într-un mod sănătos, fără înfometare. Mai mult, are și rolul de a accelera metabolismul. În plus, reglează și lanțul glicemic și face să dispară senzația de foame. Totodată, îmbunătățește tranzitul intestinal.

Cum devine eficientă 100 % dieta fix la fix. Trebuie neapărat să faci asta

Dieta fix la fix este una dintre cele mai permisive dintre diete! NU impune anumite alimente și nici nu exclude altele. Dar pentru cele mai bune rezultate, nutriționiștii recomandă eliminarea a tot ce înseamnă fast-food, prăjeli, patisserie și exces de dulciuri.

Pentru a pierde kilograme cât mai sănătos posibil, este recomandat consumul de carne slabă, de pește, de lactate. Totodată, legumele și fructele trebuie consumate mai ales proaspete. Mâncarea ar trebui preparată mai ales la cuptor sau grătar.

Dieta fix la fix. Reguli de urmat

Chiar dacă este permisivă când vine vorba de alimente, dieta fix la fix este foarte restrictivă atunci când ne referim la programul meselor. Chiar și cele mai mici abateri de la acest program pot sabota serios lupta cu kilogramele în plus.

Mesele sunt servite din 3 în 3 ore, în intervalul 07.00 și 19.00. Între mese nu se consumă absolut nimic în afară de apă, ceai neîndulcit, cafea neagră.

Iată programul restrictiv al dietei fix la fix.

7.00 – micul dejun

10.00 – gustare

13.00- prânz

16.00 -gustare

19.00-cină

Urmată corect, dieta fix pe fix poate aduce rezultate uimitoare, chiar și până la 10 kilograme pe minus într-o lună de zile.

Deși pare ușor de urmat, orele stricte fac ca dieta fix pe fix să fie dificil de urmat pentru multe persoane. Dacă nu sunt respectate orele fixe, dieta nu va da rezultatele dorite de cei care vor să lupte cu kilogramele în plus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: