Redactia.ro
Home » Știri » Cum era văzută Meghan Markle de către angajații Casei Regale. „Nu puteam opri tremuratul”

Cum era văzută Meghan Markle de către angajații Casei Regale. „Nu puteam opri tremuratul”

Teorie a conspirației cu specific regal: Meghan Markle a ascuns un microfon în haine, într-una dintre zilele dedicate funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

În anul 2021, Meghan Markle, Ducesa de Sussex, a fost pusă sub acuzare pentru comportamentul său față de angajații Casei Regale. Samantha Cohen, care a servit Casa Regală timp de 20 de ani, a fost desemnată în 2017 să lucreze cu Meghan Markle. După șase luni de colaborare cu Ducesa, Cohen a ajuns la concluzia că aceasta nu înțelegea și nici nu se străduia să înțeleagă protocolul regal.

Cum s-ar fi purtat Ducesa de Sussex cu angajații Casei Regale

Potrivit declarațiilor lui Cohen, Meghan Markle ar fi manifestat un comportament intimidant față de angajați, tratându-i cu asprime și manifestând o atitudine necorespunzătoare statutului său regal. Cohen a descris comportamentul Ducesei ca fiind mai degrabă adolescentin decât adecvat unui membru al familiei regale.

Conform unui secretar pentru comunicare al Ducilor de Sussex, trei femei au acuzat-o pe Meghan de tratament dur și comportament intimidant. Unul dintre acești angajați a fost deranjat de tonul neplăcut al conversațiilor cu Meghan Markle.

În fața acuzațiilor, Meghan Markle și Prințul Harry au negat vehement comportamentul inadecvat raportat de angajați. Meghan a catalogat acuzațiile drept încercări de a-i distrage imaginea publică și de a o discredita.

„Nu puteam opri tremuratul”

Raportul întocmit de Samantha Cohen a evidențiat nivelul de stres major pe care l-a resimțit în relația cu Meghan Markle. Angajații au vorbit deschis despre experiențele lor dificile, unul dintre ei menționând că întâlnirea cu Ducesa de Sussex a fost terifiantă. „Nu puteam opri tremuratul, întâlnirea cu ea a fost terifiantă”, a declarat unul dintre angajații Casei Regale.

În ciuda controversei, Meghan Markle a continuat să se apere, respingând acuzațiile și susținând că acestea au fost motivate politic pentru a-i afecta imaginea publică. Această situație a generat o serie de dezbateri și controverse în cadrul Casei Regale și în media internațională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: