Redactia.ro
Home » Știri » Cum explică un expert criminolog acțiunile Loredanei, adolescenta criminală din Mangalia: „Nu a mai putut să se stăpânească și…”

Cum explică un expert criminolog acțiunile Loredanei, adolescenta criminală din Mangalia: „Nu a mai putut să se stăpânească și…”

loredana

Un expert criminolog a analizat modul în care Loredana a acționat atunci când a decis să curme viața prietenei sale, Alina. Iată care este explicația specialistului!

Cum explică un expert criminolog acțiunile Loredanei, adolescenta criminală din Mangalia

Chiar dacă Loredana a relatat autorităților cum a săvârșit infracțiunea, persistă numeroase aspecte neclare referitoare la modul în care a acționat.

Fata din Vaslui a relatat autorităților că incidentul a fost rezultatul unui moment de furie în care a ales să o atace pe neașteptate pe prietena sa. Cu toate acestea, declarația ei intră în contradicție cu caracterul calculat al acțiunilor sale pentru a acoperi probele.

În plus, Loredana a menționat că unele dintre gesturile pe care le-a făcut au fost inspirate de ceea ce a văzut în filme. Apropiații victimei spun că exista o tensiune latentă între cele două fete. Iubitul Alinei a povestit că Loredana era invidioasă chiar și pe relația pe care el o avea cu victima.

„Loredana a umblat cu mulți și îi băga și Alinei, tot timpul, tot felul de prostii în cap. De multe ori i-a zis Alinei să mă înșele. Cred că era geloasă pe relația noastră, pentru că avusese înainte o relație, când partenerul ei o bătea, se comporta urât cu ea și era geloasă pentru că eu nu făceam așa ceva. 

Gelozia exagerată a împins-o pe Loredana spre crimă

Alina era bine cu mine, era fericită și vă dați seama că Alina îi povestea totul despre relația noastră și asta a dus la invidie. De multe ori se tot băga în relația noastră, voia să ne despartă, a văzut că nu poate și în ultimul timp Loredana îmi tot dădea mesaje că Alina umblă cu un băiat și că trebuie să mă despart de ea”, povestește Sergiu, iubitul Alinei.

Dan Antonescu, specialist criminolog, a analizat modul în care Loredana a acționat și susține că fapta teribilă pe care aceasta a comis-o reprezintă, de fapt, o ieșiree nervoasă pe care Loredana pur și simplu nu a putut să o controleze. „Autoarea a explodat, pur şi simplu, şi nu a mai putut să se stăpânească și a omorât-o pe cea pe care o invidia. Aici vorbim de invidie, de ură, gelozie într-adevăr”, subliniază Dan Antonescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: