Redactia.ro
Home » Știri » Cum fac economie la curent supermarketurile? Ideea este inovativă 

Cum fac economie la curent supermarketurile? Ideea este inovativă 

Supermarketurile anunță că reduc temperatura din magazine, pentru a economisi la curent. Iată detaliile! 

Profi reduce temperatura din magazine

Profi desfășoară un proiect pilot de implementare a unor panouri fotovoltaice pentru magazinele pe care le dețin: 

În actuala situație ne îndreptăm către soluțiile care să permită nu doar continuarea consecventă a strategiei de dezvoltare a rețelei noastre de magazine, ci și susținerea economiei românești în ansamblul ei într-un moment când resursele energetice trebuie utilizate cu maximă eficiență,” a declarat Gaetan Pacton, director general Profi, conform economedia.ro.

„În cadrul acestui pilot, capacitățile instalate variază între 50 KW și 110 KW, asigurând o producție anuală de circa 50 – 100 MWh și o contribuție verde de aproximativ 20%-25% din consumul de energie al magazinului.

Pentru fiecare proiect această contribuție echivalează anual cu între 580 și 1300 de copaci care ar fi necesari ca sa-i absoarbă emisiile, sau în Kg de emisii de CO2 salvat, între 19 mii Kg și 40 mii Kg”, afirmă Dumitru Dragomir, Vice-președinte, Business Efficiency Director Profi.

Lidl reduce cu două ore programul magazinelor din România, din pricina consumului mare de energie

Lanțul de magazine LIDL a anunțat reducerea orarului de funcționare cu două ore! Conducerea a hotărât să facă economie la energie și a stabilit ca la data de 26 septembrie să intre în vigoare următorul program de lucru:

Luni – Sâmbătă: Programul de funcționare maxim va fi de 07:30 – 21:00 la nivel național. Magazinele care în prezent deschid după ora 07:30, respectiv închid înainte de 21:00, vor rămâne la programul existent.

Duminică: Programul de funcționare maxim va fi de 08:00 – 19:00. Magazinele care în prezent deschid după ora 08:00, respectiv închid înainte de ora 19:00, vor rămâne la programul existent.

Astfel, vom avea mai puțin timp pentru a ne face cumpărăturile de care avem nevoie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: