Redactia.ro
Home » Știri » Cum face bani Florin Călinescu după retragerea din televiziune. Afacerea cu care speră să dea lovitura

Cum face bani Florin Călinescu după retragerea din televiziune. Afacerea cu care speră să dea lovitura

GALERIE FOTO (4)

Celebrul actor român, Florin Călinescu, cunoscut pentru performanțele sale pe scenă și în pelicule de televiziune, și-a schimbat radical direcția. A părăsit lumea artistică pentru o pasiune nouă. Ce face acum fostul star al micului ecran?

Florin Călinescu are o tavernă

Taverna „La Călinescu” se află în Capitală, în zona Tineretului, și a devenit cunoscută pentru porțiile mari de mâncare, dar și prețurile decente. De exemplu, o ciorbă de perișoare sau de văcuță costă 19 lei , iar una de legume sau de fasole 16 lei.

De asemenea, o porție de sarmale de 500 de grame, acompaniată de mămăligă și ardei costă 44 de lei, în timp ce o porție de varză călită cu ciolan costă 42 de lei. Pentru un șnițel pane clienții trebuie să scoată din buzunar 32 de lei, iar pentru o pomana porcului 41 de lei. În ceea ce privește pastele, prețul unei porții variază de la 32 la 38 de lei, în funcție de felul acestora.

Din ce vrea să scoată bani

După ani de notorietate pe scenele de teatru și pe micul ecran, Călinescu a ales un alt traseu în viață: agricultura. S-a transformat în fermier, dezvoltând o afacere în Argeș pe un teren generos pe care îl deținea. A construit silozuri pentru cereale și s-a angajat în diverse activități agricole – de la cultivarea legumelor, până la creșterea diferitelor animale, inclusiv păsări de rasă precum Australorp. „Ne concentrăm pe valorificarea terenului pe care îl posedăm și ne dezvoltăm ferma”, a mărturisit Călinescu.

În 2020, actorul a dezvăluit în declarația sa de avere că deține două proprietăți în Argeș, fiind înscris în cursa parlamentară.

Motivul despărțirii de PRO TV

În trecut recent, Călinescu era o prezență constantă în emisiunea „Românii au talent”. Totuși, în 2021, a luat decizia de a se retrage de la ProTV, oferind doar detalii parțiale despre această schimbare. „Renunț la colaborarea cu PRO TV și la ‘Românii au talent'”, a declarat el, amintindu-și de zilele de început la post în 1995.

Mai târziu, a oferit mai multe informații, sugerând că schimbările la Pro TV, în special după plecarea prietenului său, Adrian Sârbu, l-au afectat. „Situația s-a complicat după ce Adrian a părăsit postul. Comunicarea s-a schimbat și m-am simțit deplasat”, a menționat Călinescu în podcast-ul lui Micutzu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini