Redactia.ro
Home » Știri » Cum face soția lui Dinu Maxer 3.000 de euro lunar?

Cum face soția lui Dinu Maxer 3.000 de euro lunar?

La doar 31 de ani, soția lui Dinu Maxer este o mămică de succes. Deea Maxer reușește să îmbine perfect utilul cu plăcutul. A reușit dintr-o pasiune a ei să câștige venituri frumoase. Mai exact, soția lui Dinu Maxer câștigă până la 3.000 de euro pe lună.

Cum face soția lui Dinu Maxer 3.000 de euro lunar? Pe lângă muzică și aparițiile TV din emisiunea ”Mămici de pitici, cu Lipici” de la Antena Stars, alături soțul ei Dinu Maxer și cei doi copii – Andreas (10 ani) și Maysa (2 ani), Deea Maxer și-a dorit să aducă un surplus la bugetul familiei. Și fiind pasionată de make-up, iată că acum lucrează pentru un business în domeniul produselor de îngrijire și înfrumusețare.

Cum face soția lui Dinu Maxer 3.000 de euro lunar?

Se pare că Deea Maxer face marketing online pentru firma de beauty la care lucrează. Soția lui Dinu Maxer spune că de când s-a apucat de treabă a avansat rapid. Așa se face că de curând ar fi fost fost numită manager în companie.

Ce fac eu aici? Fac marketing online, deci practic lucrez în domeniul MLM, multi level marketing. Am început ca și consultant al companiei și, într-o lună de zile am atins un record pe țară.

În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei. Mi-am dat seama că prin această companie și prin sistemul de multi level marketing pot ajuta femei care au rămas în această perioadă fără loc de muncă. Mămici care sunt casnice, care au nevoie de un venit suplimentar și nu au studii în domeniu, nu au bani pentru a se specializa într-o școală. M-am hotărât să le ofer sprijinul meu și le învăț pas cu pas cum să facă ce am făcut eu și alte sute de fete din toată țară, care activează în astfel de companii.

Așadar mi-am format o echipa, fac recrutări, am deja o echipă foarte frumoasă de fete din toate orașele țării cu care lucrez. Multe dintre ele și-au luat deja primele salarii, fiind sprijinite de mine, fiind în grupul meu de activare și le ajut să atingă nivele cât mai mari în companie, alături de mine, încât să câștigam un venit suplimentar, a dezvăluit Deea Maxer, recent, pentru Click.ro.

Legat de veniturile suplimentare, soția lui Dinu Maxer spune că la sfârșitul lunii ianuarie, i-au intrat în cont undeva la 3.000 de euro din acest business. Deea le încurajează pe femeile care își caută un job să se implice în această activitate bănoasă.

Cât a câștigat Deea Maxer în 10 zile

Însă iată cât a reușit Deea Maxer în doar 10 zile, la sfârșitul anului trecut.

„În luna decembrie, în 10 zile de muncă, practic în jurul sărbătorilor am început această activitate, am reușit să câștig din noul meu business 1000 de euro. Iar în luna ianuarie, venitul meu final va fi undeva la 3000 de euro, într-o lună de zile.

Nu trebuie să fii persoană publică să faci această activitate, de aceea le invit pe doamnele, fetele din toată țara, care vor să câștige un venit suplimentar din acest domeniul de frumusețe, cosmetice, oricine poate să facă asta, sunt fete în echipa mea care deja își iau primele salarii la nivel de sute și mii de euro”,  a mai explicat Deea Maxer.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: