Redactia.ro
Home » Monden » Cum i-a ales Connect-R numele de scenă lui Johny Romano. Cântărețul este de o modestie rară: „Eu încă sunt eu, acelaşi” 

Cum i-a ales Connect-R numele de scenă lui Johny Romano. Cântărețul este de o modestie rară: „Eu încă sunt eu, acelaşi” 

Cum i-a ales Connect-R numele de scenă lui Johny Romano

Mulți se întreabă cum i-a ales Connect-R numele de scenă lui Johny Romano! Avem răspunsul! Totodată trebuie să știți că îndrăgitul cântăreț dă dovadă de o modestie rară. Iată ce declară despre faima dobândită!

Cum i-a ales Connect-R numele de scenă lui Johny Romano

Johny Romano, tânărul de doar 24 de ani care a cucerit o țara întreagă cu timbrul și talentul său muzical a devenit faimos practic peste noapte, iar ghidajul lui Connect-R s-a dovedit a fi rampa lui de lansare! 

,,Numele meu din buletin este Dragomir Dorin Florin, însă niciodată nu am fost strigat Dorin sau Florin. Poate doar la şcoală să-mi mai fi spus vreodată profesorii Dragomir. Numele meu de botez a fost Ionuţ, căci la noi există această tradiţie, de a se da un nume de botez care nu e trecut în buletin. Ce-i drept, nici Ionuţ nu am prea fost strigat, căci de când îmi amintesc eu, de la 2-3 ani, ai mei m-au strigat Johny

Numele de scenă mi l-am primit la studio, chiar de la Nenicu (n. red. Connect-R), căruia nu îi venea să creadă când îi spuneam despre familia mea. I-am spus: „Nenicule, adevărat că sunt roman, şi atunci mi-a zis prima oară Johny Romano..”, a povestit pentru VIVA.

Johny Romano: „Vă spun cu mâna pe inimă că nu mă afectează în niciun fel faptul că mă ştiu mai mulţi oameni”

Îndrăgitul cântăreț susține că elebritatea nu l-a schimbat deloc și mărturisește cu inaima deschisă că nu are studii muzicale și că este autodidact in ceea ce tine de muzică.

„Îmi imaginez că a fost neaşteptat chiar şi pentru Nenicu sau pentru managementul nostru. Nu pot să zic că m-a afectat foarte tare faptul că lumea a început să mă recunoască. Eu dintotdeauna, în cercurile mele mici, eram cunoscut, când mergeam undeva, atrăgeam atenţia oamenilor. Pot să vă spun cu mâna pe inimă că nu mă afectează în niciun fel faptul că mă ştiu mai mulţi oameni, eu încă sunt eu, acelaşi Johny, şi nu o să mă schimb prea curând”, a concluzionat aceasta conform sursei citate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: