Redactia.ro
Home » Monden » Cum i-a spus Roxana Hulpe soțului ei că este însărcinată: „S-a blocat, a tras niște aer proaspăt de pe plajă singur, iar ce a urmat a fost…”

Cum i-a spus Roxana Hulpe soțului ei că este însărcinată: „S-a blocat, a tras niște aer proaspăt de pe plajă singur, iar ce a urmat a fost…”

Cum i-a spus Roxana Hulpe soțului ei că este însărcinată

Iată cum i-a spus Roxana Hulpe soțului ei că este însărcinată! Vedeta PRO TV este în extaz de când a aflat că va avea un copil alături de partenerul ei de viață. Iată cum a reacționat viitorul tătic!

Cum i-a spus Roxana Hulpe soțului ei că este însărcinată

Roxana Hulpe a povestit cu inima deschisă că nu a crezut că o sarcina va deveni posibilă prea curând. Vedeta știa că are niște probleme în acest sens, dar a simțit să facă un test de sarcină care s-a dovedit a fi pozitiv! Bucuria acesteia s-a oglindit în privirea soțului ei. Iată cum l-a anunțat!

„A fost ceva de genul: el, cu ochii în lacrimi, „ies la o plimbare pe plajă, revin!. S-a și întors. Hahaha! Pe 1 iunie anul acesta, de ziua mea de naștere, am organizat o petrecere la mare, în Constanța, pe plajă, cu toți oamenii dragi mie. Am purtat o rochie albă lungă, o prietenă mi-a adus o coroniță cu flori albe, totul era minunat. Invitații ne felicitau pentru petrecere, părea că e o mini nuntă și s-a glumit mult pe această temă. La miezul nopții, când am primit tortul și am suflat în lumănări, mi-am zis în gând: „Doamne, poate anul acesta vine un bebe!. Apoi, am dansat până la răsărit desculță și am sărit încontinuu.

Următoarele două zile la plajă, am rămas în gașca restrânsă, iar prietenele mele glumeau că am putea organiza și un baby shower acum. Această idee a venit de nicăieri, nu ne propuseserăm verbal niciuna să avem copii în următoarele zile, era un plan pe următoarele luni bune.

Pe 3 iunie însă, am simțit nevoia să fac un test de sarcină, pur și simplu asta am simțit, deși știam că e aproape imposibil, eu având și niște probleme. Zis și făcut: pozitiv. Eram la masa de prânz într-un local din Mamaia, evident că nu m-am abținut, soțul meu vorbea la telefon și i-am așezat testul în față. S-a blocat, a tras niște aer proaspăt de pe plajă singur, iar ce a urmat a fost un val de bucurie și dragoste. Așa a fost să fie, la 48 de ore de la suflatul în lumânări, dorința avea deja formă clară”, a povestit Roxana Hulpe pentru VIVA. 

Cum se vede Roxana Hulpe în rolul de mamă

Roxana Hulpe a povestit că în fiecare zi face un exercițiu de imaginație în rolul de mamă. Aceasta este copleșită de legătura care se formează între ea și copilul ei încă din perioada sarcinii:

„Zi de zi fac fac acest exercițiu. Încerc să mi-o imaginez, deși îi văd deja trăsăturile la ecografii nu pot să îmi dau seama cum va arăta. Simt însă deja o dragoste uriașă. Este fantastic cum se formează această legătură între noi, și nu de puține ori am tendința de a îmbrățișa locul în care ea crește și îmi dau lacrimile. Simt cum mă responsabilizează zilnic, eu fiind până acum la pas cu libertatea, nefăcutul planurilor și, în general, o răzvrătită”, a mărturisit aceasta pentru sursa citată.

Știrista a aflat și sexul bebelușului:

Am îndrăznit să visez, iar de acum trăiesc în ritmul bătăii inimii minunii mele. O fetiță. Bătaia inimii minunii mele de acum câteva luni m-a copleștit de atâta dragoste și binecuvântare. Niciodată nu L-am simțit pe Dumnezeu mai aproape, a fost clipa în care magia mi-a fost așezată nu pe palme ci direct în piept, peste bătaia inimii mele. Această bucurie a vindecat mai mult decât orice de până acum și decat ar putea face ceva de acum înainte. Bătaia inimii minunii mele e lumina caldă și ține de bine, de curaj, de teamă, de bucurie, de panică, de control ori lipsa lui, de mult necunoscut, dar și de putere și mai ales bătaia inimii minunii mele ține de multă dragoste. Atât de multă cum nu am mai simțit și nici crezut că se poate. Nici măcar în clipele în care aud că eu, la rândul meu, sunt bătaia inimii minunii ei, a mamei mele.
 Minunea mea mă învață de ceva vreme să fiu mai mult bună decât rea, mai mult liniștită decât vulcanul ce Dumnezeu a vrut să-l potolească. Minunea mea e minunea noastră care ne-a ales să ne fie lumină și iubire în acest tumult numit viață. Te iubim dincolo de nespus, minunea noastră!”, este mesajul emoționant scris de știristă, pe contul ei de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxana Hulpe (@roxanahulpe)

Sursa foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: