Redactia.ro
Home » Monden » Cum i se adresează, de fapt, Andra soacrei sale. S-a auzit totul pe filmare

Cum i se adresează, de fapt, Andra soacrei sale. S-a auzit totul pe filmare

S-a aflat adevărul cu privire la relația pe care Andra Măruță o are cu mama lui Cătălin, precum și care este porecla pe care artista i-a pus-o de-a lungul anilor. Imaginile surprinse de cei dragi au dat-o de gol pe nora care era cu zâmbetul până la urechi.

Familia lui Cătălin Măruță a avut parte de un moment uimitor în urmă cu puțin timp, deoarece mama prezentatorului și-a serbat ziua de naștere. Rusalina Măruță a împlinit vârsta de 70 de ani, iar alături i-au fost nepoții, fiul, nora dar și mulți alții.

Cum o strigă Andra pe soacra sa

În ziua în care mama lui Cătălin Măruță a împlinit 70 de ani, pe rețelele de socializare a apărut un mesaj din partea nurorii sale în care îi urează o mulțime de lucruri frumoase. În text se poate observa că Andra o numește pe soacra sa ”Mica”. De asemenea, un videoclip postat pe TikTok a scos la iveală faptul că și restul familiei i se adresează la fel.

„La mulți ani, Mica! Pentru că sunt și eu mamă, înțeleg că de ziua ta mai mult te bucuri de timpul cu familia decât să te răsfeți. Noi suntem aici, fericiți că te avem sănătoasă! Te iubim!”, a scris solista în dreptul unor imagini cu ea și cu mama soțului ei.

@catalinmaruta La multi ani, mama! Te iubim! ❤️#familiamaruta #davidmaruta #evamaruta #andra ♬ sunet original – Catalin Maruta

Mesajul lui Cătălin Măruță pentru mama sa

Prezentatorul de la Pro TV nu a ratat ocazia și a încercat să își celebreze mama pe rețelele de socializare, potând um mesaj de-a dreptul emoționant. Acesta a dat de înțeles cât de greu îi este să se exprime atunci când vine vorba despre cea care i-a dat viață.

„Dragă mamă, la cât mai mulți ani, sănătoasă, alături de noi! De la an la an îmi găsesc tot mai greu cuvintele pentru a-ți face urări de ziua ta, pentru că cele mai frumoase gânduri sunt greu de exprimat altfel decât printr-o îmbrățișare! Te iubesc!”, i-a urat Cătălina Măruță, mamei lui, pe Instagram.

Rusalina Măruță a ieșit acum la pensie și se bucură de nepoții săi. În trecut aceasta avea o meserie destul de grea, după cum a povestit chiar prezentatorul de la Pro TV. Femeia a  fost statistician și a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: