Redactia.ro
Home » Monden » Cum îl cheamă, de fapt, pe Uzzi de la BUG Mafia. Acesta este numele său din buletin

Cum îl cheamă, de fapt, pe Uzzi de la BUG Mafia. Acesta este numele său din buletin

BUG Mafia

B.U.G Mafia este una dintre trupele consacrate din România, iar membrii săi sunt extrem de cunoscuți, chiar dacă majoritatea oamenilor le cunosc doar numele de scenă. Iată care sunt numele din buletin ale membrilor trupei rap.

Care este numele membrilor trupei B.U.G Mafia. Cum îl cheamă pe Uzzi

Trupa B.U.G Mafia este deja una consacrată, iar fanii ei le sunt alături celor trei membrii încă de la început. Totuși, sunt puțini cei care le cunosc numele din buletin, pentru că poreclele sunt cele mai folosite în acest caz.

Încă din anul 1995, cei trei membri au început să scoată piesă după piesă și chiar și acum numărl fanilor este chiar mai mare decât la început, lucru dovedit de nimic altceva decât de rezistența lor pe piața muzicală.

Tataee, Uzzy şi Caddy sunt în viața reală Vlad Irimia, Alin Demeter şi Dragoş Ducu Banu.

Cum a luat naștere, de fapt, trupa B.U.G Mafia

Trupa B.U.G Mafia a luat naștere acum mai bine de 25 de ani, iar cei care au pus bazele acesteia sunt în continuare membri. Astfel, Tataee, Uzzi și Caddy, încă scot piese rap. Trupa a luat naștere în urma unei întâlniri dintre Vlad Irimia și Dragoş Ducu Banu.

“Exact în acest loc m-am întâlnit cu Cadillac. Și i-a plăcut o șepcuță pe care o aveam în cap. “Asculți rap, faci rap?”. “Da, fac rap”. Toată lumea care ascultă rap atunci făcea și rap. “Hai să facem o trupa, bun, hai să începem să facem o trupa”. “Ce trupa?”. “București, de fapt Black Underground”. După care a venit și Uzzi, cu care ne-am întâlnit pe celălalt colț”, a povestit Tataee.

Uzzi, pe numele lui real, Alin Demeter, a fost ultimul care s-a alăturat trupei, pentru simplul motiv că nu ar fi avut altă variantă.

“N-aveam prea multe variante. Sunt născut în Pantelimon, la capătul lui 14, unde am fost înconjurat de hoți și golani și golăneli și o grămadă de treburi rele. Nu știu ce aș fi putut să fac”, povestește Uzzi,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: