Redactia.ro
Home » Știri » Care este numele din buletin al lui Carmen de la Sălciua. Puțini o știu așa

Care este numele din buletin al lui Carmen de la Sălciua. Puțini o știu așa

GALERIE FOTO (2) numele din buletin al lui carmen de la salciua

Care este numele din buletin al lui Carmen de la Sălciua. Puțini o știu așa pe faimoasa cântăreață. Carmen de la Sălciua este un nume sonor în industria muzicală din România, mai cu seamă că aproape fiecare melodie pe care o scoate apare pe primul loc în trending pe platforma YouTube, adică este ascultată de un număr mare de oameni într-un timp scurt.

Repertoriul său este cunoscut atât de românii din țară, cât și cei din afară, cântăreața fiind de multe ori plecată la evenimente din străinătate, unde este chemată de compatrioții care îi iubesc muzica. Ea este atât de cunoscută după numele de scenă, dar puțini sunt cei care știu cum o cheamă pe artistă!

Carmen de la Sălciua are o mulțime de fani care o urmăresc îndeaproape și care îi ascultă melodiile, știu foarte multe despre ea, mai puțin un lucru, banal chiar: cum o cheamă.

Care este numele din buletin al lui Carmen de la Sălciua. Puțini o știu așa

Carmen de la Sălciua a vrut mereu să cânte, așa că a luptat pentru visul său. Și atunci când a urcat pe scenă, nu și-a folosit numele real, ci doar prenumele, alături de numele localității în care s-a născut.

Carmen Maria Racolța s-a născut în județul Alba, în satul Sălciua de Jos. De aici și-a luat numele de scenă. Puțini sunt, însă, cei care îi cunosc numele din buletin!

Carmen de la Sălciua nu uită niciodată de unde a plecat, drept dovadă fiind fotografiile postate de ea pe rețelele de socializare, unde nu se sfiește să arate viața de la țară: mulge vaca sau mestecă în ceaunul cu mâncare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: