Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce făcea Carmen de la Sălciua înainte să devină celebră

Ce făcea Carmen de la Sălciua înainte să devină celebră

GALERIE FOTO (6) Ce făcea Carmen de la Sălciua înainte să devină celebră

Ce făcea Carmen de la Sălciua înainte să devină celebră. Artista și-a adus aminte cu nostalgie de zilele în care a dus tot greul. Bruneta povestește că nu se trage dintr- o familie înstărită. Ba din contră! Mama sa a făcut eforturi mari pentru a susține-o în cariera sa de cântăreață.

Acum este o artistă îndrăgită. Drept dovadă stau chiar melodiile sale care sunt primele în topurile muzicale de pe Youtube. însă, nu a fost dintotdeauna așa. Carmen de la Sălciua a povestit cu nostalgie despre tot greul prin care a trecut. Astfel, artista a studiat, între 2003 și 2007, la Liceul de Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia. Mama ei cu greu a ținut-o în școală. Ea a făcut eforturi mari să rămână printre cei mai buni și să termine cu brio liceul.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, în urmă cu câțiva ani
Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, în urmă cu câțiva ani

‘Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine. Doar că eu am visat atât de tare să ajung cântăreață încât nimeni nu îmi putea lua visul ăsta… nu aveam o bază, nu aveam posibilități, dar aveam visul şi Credința! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzică, cel din Alba Iulia, unde mă străduiam şi mă luptam să fiu printre cei mai buni”, spunea Carmen de la Sălciua, mai demult, conform cancan.ro

Ce făcea Carmen de la Sălciua înainte să devină celebră

După terminarea liceului, artista și-a dorit să profeseze. Așa că nu a stat cu mâinile în sân și a început cu începutul.

„După terminarea liceului mi-am găsit o formaţie de băieţi tineri cu care am început să cânt la nunți, la petreceri.. A durat mult până să îmi construiesc acest nume, e greu, lumea e plină de compromisuri, dar eu sunt mândră că nu am făcut nici un compromis şi am aşteptat cuminte ca Dumnezeu să se ocupe de evoluţia mea!

Citește și: Cum au ajuns să se împace Carmen și Culiță

Culiță Sterp, vilă lângă Hațeg. Culiță și Iancu sunt ”zugrăviți” pe perete în mărime naturală!

Familia Sterp se mândrește cu o vilă în Satul Tuștea, care numără doar 261 de locuitori. Este parte a comunei General Berthelot și este amplasat nu departe de orașul Hațeg. Cei doi frați celebri sunt foarte iubiți la ei în comună. Vila este construită în stilul unei pensiuni de munte, cu etaj, cu mult lemn și câteva corpuri distincte. La poartă stau frumos așezate câteva ghivece cu flori. Spre uimirea și admirația tuturor, Culiță și fratele său Iancu sunt ”zugrăviți” pe perete în mărime naturală! Toată lumea care trece prin fața casei lor, pot face poze liniștiți. În altă ordine de idei, toți sătenii din Tuștea sunt mulțumiți că certurile au rămas în urmă între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, cei doi alcătuind cuplul perfect în opinia vecinilor lui Culiță.

sursa: wowbiz.ro
sursa: wowbiz.ro
sursa: wowbiz.ro
sursa: wowbiz.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini