Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum interpretăm corect visele. Ce înseamnă, de fapt, când visezi șerpi sau foc

Cum interpretăm corect visele. Ce înseamnă, de fapt, când visezi șerpi sau foc

Cum interpretăm corect visele. Ce înseamnă, de fapt, când visezi șerpi sau foc

Visele ascund mereu secrete importante. În funcție de ceea ce visezi, aceste semne reflectă emoțiile tale, temerile, dorințele și cele mai ascunse gânduri. Semnificația viselor este întotdeauna unică, pornind de la personalitatea noastră, planurile și lucrurile la care ne gândim neîncetat. Vezi cum trebuie să interpretezi anumite semne.

Ce înseamnă visele

Atunci când visezi foc, se spune că reprezintă purificarea și dorința de a te transforma. Atunci când visezi că aprinzi un foc înseamnă că vei avea parte de ceartă cu persoana iubită, chiar când nu te așteptai. De altfel, înseamnă și că vei fi iubit fără să ştii şi vei avea succes în dragoste, într-o perioadă dificilă, în care nu mai visai deloc la vești bune.

Focul sugerează că ești pregătit să renaști, să te schimbi și să treci prin transformări mari. Un foc aprins mai înseamnă şi un mare câştig, mai ales în plan spiritual.

Apa simbolizează puritate, curățire și profunzime. Gândurile tale cele mai adânci te determină să ai vise interesante. , se spune că aceasta oglindeşte viaţa sufletească din conştient şi subconştient. Cea limpede înseamnă o stare de armonie, care anunţă succese, fericire şi dragoste, în timp ce apa murdară prevestește evenimente sufleteşti nefericite, experiențe dure la care vei fi supus în viitor.

Ce simbolizează un vis

Când visezi o apă curgând repede, înseamnă că ești invidiat de dușmani și alții ți-au pus gând rău. Nimeni nu se bucură pentru reușitele tale și te invidiază, deși și-ar dori să fie la nivelul tău.

Când visezi șerpi, poate fi vorba de o amenințare sau o avertizare. Dacă îți apare şarpe în vis și este unul ameninţător, înseamnă că ai dorinţe care îţi pot aduce necazuri. Este vorba despre lucruri ilegale, în care nu ar fi deloc indicat să te implici.

Şarpe în vis încolăcit e semnul oboselii şi al faptului că trebuie să ai grijă de sănătatea ta, pentru că, în ultima vreme, ai muncit prea mult și nu te-ai mai gândit la tine. Poate fi considerat și un semn oferit de organism.

O groapă din care ies șerpi înseamnă că ai mulți dușmani sau chiar că prietenii încearcă să te sape și să-ți facă rău. Dacă reuşeşti să ucizi un şarpe în vis, înseamnă că înfrângi obstacolele cele mai grele din viața ta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: