Redactia.ro
Home » Monden » Cum își menține Cătălin Scărlătescu greutatea constantă de 3 ani: „Mă lua amețeala pe stradă”

Cum își menține Cătălin Scărlătescu greutatea constantă de 3 ani: „Mă lua amețeala pe stradă”

Cătălin Scărlătescu,

Chef Cătălin Scărlătescu a surprins pe toată lumea după ce a reușit să slăbească considerabil. Celebrul bucătar a renunțat la multe din alimentele sale preferate pentru a ajunge la greutatea dorită.

Acesta este foarte mândru că a reușit să slăbească peste 50 de kilgorame. Juratul de la „Chefi la cuțite” nu a apelat la vreo intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului ca să scape de kilogramele în plus, ci a preferat să își impună o anumită disciplină alimentară.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a impus o disciplină alimentară

Rezultatele au fost spectaculoase. Într-un interviu pentru Impact.ro, cheful a povestit că se simte foarte bine acum, la kilogramele pe care le are.

„Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea. Atunci m-am oprit la 95 de kilograme, dar mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul. Acum am vreo 102-103 kg și stau bine, stau la greutatea asta de 3 ani”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Cheful nu mai consumă deloc carne, pâine, dulciuri, renunțând totodată la alcool și fumat.

„Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grepfrut, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a spus el, la un moment dat.

Face echipă cu iubita la America Express

Cătălin Scărlătescu formează un cuplu cu actrița Doina Teodora, alături de care a acceptat provocarea de a participa la America Express, care îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia.

„Vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”, a spus el înainte de a pleca la filmările reality show-ului de la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: