Redactia.ro
Home » Monden » Cum își vor petrece Silvia Chifiriuc și Petre Roman Crăciunul. „Soțul meu este ocupat..”

Cum își vor petrece Silvia Chifiriuc și Petre Roman Crăciunul. „Soțul meu este ocupat..”

Silvia Chifiriuc și Petre Roman așteaptă cu multă nerăbdare Crăciunul, pentru care s-au pregătit după cum se cuvine din timp. Cei doi soți au decis să împărtășească cu publicul din România această perioadă deosebită, încărcată cu multă dragoste și recunoștință.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman se bucură de multă împlinire în viața personală, chiar dacă mariajul lor a fost de-a lungul timpului ținta opiniilor negative. Între ei există o diferență destul de mare de ani, iar acest lucru a născut ideea că legătura lor nu este una care să dureze.

Anii au trecut însă, iar cei doi se înțeleg la fel de bine ca la început. S-au căsătorit în anul 2009, au adus împreună pe lume un băiețel minunat pe nume Petrus, iar sărbătorile de iarnă din acest an îi găsesc la fel de fericiți ca întotdeauna.

Cum își vor petrece Silvia Chifiriuc și Petre Roman Crăciunul

Fostul premier și partenera sa au decis să-și petreacă Crăciunul acasă, în familie. Cea care se va ocupa de toate pregătirile este Silvia, care a mărturisit că anul acesta nu va avea parte prea mult de ajutorul soțului său. Petre Roman este ocupat în această perioadă, așa că încearcă să-și rezolve îndatoririle înainte de sărbători.

Cei doi soți pun mare preț pe timpul petrecut împreună, alături de fiul lor, iar pentru Crăciun nu-și doresc nimic altceva decât să fie unul alături de celălalt și să fie liniștiți.

„Sărbătorile le vom petrece în familie! Mă voi ocupa eu mai mult de pregătiri pentru că soțul meu este ocupat, însă vom avea parte de timp de calitate’, a dezvăluit Silvia Chifiriuc pentru cancan.ro.

Silvia Chifiriuc a ales de-a lungul anilor să fie o prezență foarte modestă în spațiul public, chiar dacă partenerul său este un important om politic. A vorbit rar în presă, iar viața lor de familie nu a fost un subiect pe care l-au abordat de prea multe ori.

Ce spune Silvia Chifiriuc despre începutul relației cu Petre Roman

A vorbit însă despre începutul său de relație cu Petre Roman, când acesta și-a împărtășit cu ea una dintre cele mai mari pasiuni: mersul pe munte. Obișnuiau să plece împreună în asemenea expediții în natură, iar începutul lor de relație a fost unul deosebit.

Silvia era pe atunci în băncile facultății, dar acest lucru nu a împiedicat-o să se bucure de momentele minunate alături de partenerul său. Consideră că întâlnirea cu Petre Roman nu a fost deloc întâmplătoare, mai ales că încă de când s-au cunoscut se bucură de multă liniște și împlinire.

„Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut.A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă.[…] Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace’, a spus Silvia Chifiriuc într-o emisiune TV.

Etichete: