Redactia.ro
Home » Știri » Cum îți dai seama că ți s-a spart contul de Facebook. Ce pași să urmezi

Cum îți dai seama că ți s-a spart contul de Facebook. Ce pași să urmezi

Cum îți dai seama că ți s-a spart contul de Facebook. Ce pași să urmezi

Cum îți dai seama că ți s-a spart contul de Faceboo și ce pași să urmezi.

Cum îți dai seama că ți s-a spart contul de Facebook. Ce pași să urmezi

Atacurile hackerilor există de mult timp și se tot răspândesc, tocmai de aceea e bine să știm cum să verificăm în cazul în care avem suspiciuni că și contul nostru de Facebook, una dintre cele mai populare și mai răspândite rețele de socializare din lume, a fost compromis.

Dacă observi o activitate suspectă, postări pe care nu le-ai distribuit sau prietenii îți semnalează că au primit de la tine mesaje cu link-uri suspecte, înseamnă că, foarte probabil, cineva ți-a spart contul de Facebook.

Iată ce pași să urmezi dacă crezi că ți-a fost spart contul de Facebook

Intră la secțiunea Setări, selectează apoi Confidențialitate, iar mai apoi, opțiunea Securitate și conectare, după care opțiunea Unde te-ai conectat. Odată ce ai dat click pe această ultimă opțiune, vei vedea că se deschide o listă cu toate dispozitivele utilizate pentru a te conecta pe Facebook. Bonus, scrie și ora, dar și data și numele dispozitivului respectiv folosit pentru logare, astfel încât să îți dai seama dacă ai fost tu sau nu.

Dacă observi un dispozitiv sau o dată pe care nu le recunoști, înseamnă că ai fost piratat. Cu alte cuvinte, contul tău de Facebook a fost spart.

Ce să faci în acest caz? Alege opțiunea Nu este vorba de tine?, ți se va deschide o fereastră mică unde vei da click pe butonul Securizează contul, iar Facebook te va direcționa către o pagină unde va trebui să te loghezi și îți vei securiza contul. Fă click pe Securizează contul, iar în final dă click pe butonul Începe. Vei găsi apoi un buton pe care scrie Deconectare de la toate dispozitivele. După ce îl apeși, toate sesiunile în care ai fost logat vor fi închise. Ține cont de faptul că va trebui să îți amintești bine parola când te vei conecta data viitoare, pentru că odată ce sesiunile au fost închise, parola dispare și ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: