Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum îți poți albi dinții cu bicarbonat de sodiu. Rețeta care nu dă greș și are efect imediat

Cum îți poți albi dinții cu bicarbonat de sodiu. Rețeta care nu dă greș și are efect imediat

Albire dinți

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient care se găsește în casa oricăruia dintre noi. Acesta este bun la toate, de la ritualuri de îngrijire, până la îngrijirea casei.

Este binecunoscut faptul că bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru numeroase tratamente de înfrumusețare acasă, inclusiv pentru albirea dinților.

Beneficiile pe care dinții tăi le au odată ce începi să folosești bicarbonatul de sodiu sunt nenumărate. Astfel, poți scăpa de placa dentară și de petele de pe dinți, iar în acelați timp albește dantura și poți ajunge să ai zâmbetul pe care ți-l doreai folosind acest ingredient ieftin. Trebuie să știi, totuși, că aceste remedii pot fi folosite de cel mult două ori pe săptămână, pentru a nu dăuna smalțului.

În ce combinații să folosești bicarbonatul de sodiu ca să îți albești dinții

Bicarbonat de sodiu și apă

Spală dinții după ce ai amestecat puțină apă cu bicarbonat de sodiu. Pasta respectivă pune-o pe periuță și periază în mod obișnuit. Clătește bine pentru că nu trebuie să rămână reziduuri.

Bicarbonat de sodiu și oțet

Dizolvă praful alb în puțină apă, adaugă oțet și un praf de sare. Folosește acest amestec pentru a-ți curăța dinții. Dacă te deranjează gustul oțelului, te poți spăla și cu pasta ta de dinți obișnuită pentru a scăpa de el.

Bicarbonat de sodiu și căpșuni

Dacă vrei să ai dinții albi, e bine să știi că o combinație foarte bună pentru a ajunge la acest rezultat este cea dintre bicarbonatul de sodiu și căpșuni. Nu te îngrijora, îți mai rămân și să le mănânci așa cum îți place, pentru că pentru această rețetă destinată dinților albi ai nevoie de doar una sau două fructe, ce trebuie pasate. Apoi amestecă și pulberea albă și gata! Te poți splăa pe dinți cu acest amestec.

Bicarbonat de sodiu și pastă de dinți

Este cea mai simplă rețetă pe care o poți folosi pentru a obține acel zâmbet perfect. Amestecă pasta de dinți pe care o folosești în mod normal cu puțin bicarbonat de sodiu și periază dinții ușor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: