Redactia.ro
Home » Monden » Cum l-a mustrat Gabriela Prisăcariu pe soțul ei de față cu prietenii: „Eu zic să nu mai bei…” VIDEO

Cum l-a mustrat Gabriela Prisăcariu pe soțul ei de față cu prietenii: „Eu zic să nu mai bei…” VIDEO

GALERIE FOTO (2)

După ce a avut loc moțul fiului lor, prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani”, Dani Oțil a băut de fericire, cu prietenii săi, iar partenera de viață l-a mustrat! Iată cum a reacționat Gabriela Prisăcariu, când și-a văzut soțul puțin euforic!

Cum l-a mustrat Gabriela Prisăcariu pe soțul ei de față cu prietenii

Gabriela Prisăcariu l-a mustrat pe Dani Oțil, după ce îndrăgitul prezentator a cam întrecut măsura, cu băutura, în timp ce se aflau la niște prieteni de familie. De față cu toată lumea, a început să asculte manele, în timp ce mânca, iar Gabriela Prisăcariu  a filmat tot, cerându-și scuze imediat și a dat vina pe alcool:

„Eu zic să nu mai bei. Alcoolul nu îți face bine. Suntem în casă la oamenii ăștia. Nu ne dați afară, vă rog eu, nu sunt cu el”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Sursa foto: Instagram

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil i-au tăiat moțul lui Tiago

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au organizat un eveniment restrâns, cu 40 de invitați pentru petrecerea de tăiere a moțului, ce a avut loc vineri, 9 septembrie, în Capitală.

„Moțul nu este pentru copii, pentru copiii în cauză, ci pentru ceilalți copii mai mărișori și părinți. E o petrecere unde adulții se îmbată.

Știu asta pentru că sunt ultimul dintre prietenii mei care fac moțul. La un moment dat, o să apară și el”, a declarat Dani Oțil despre evenimentul fericit.

Dani Oțil, dezvăluiri din viața de familie

Luca Tiago este mândria lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu! Îndrăgitul prezentator TV a dat din casă detalii despre familie și viitor. Acesta a mărturisit amuzat de ce cuplul nu-și a mai luat copilașul în vacanță cu ei, în această vară.  Motivul stă de fapt la baza faptului că micuțul nu a avut pașaportul făcut:

„De trei luni mă chinui să-i fac celui mic pașaport, am tot zis că trece criza, războiul și pandemia și că o să ajung… Tati, îmi pare rău, dar o să merg cu maică-ta!”, a declarat Dani Oțil, la„ Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ce spune Dani Oțil despre un al doilea copil

Toată lumea se întreabă daca Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt pregătiți să devină părinți pentru a doua oară, Mai vrea moderatorul încă un copil?

„Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă (…)”, a spus Dani Oțil la emisiunea pe care o prezintă, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ce moștenire îi lasă Dani Oțil lui Luca

Prezentatorul de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” susține că nu are de gând să-l lase pe copilul lui, Luca Tiago, să beneficieze de bunurile materiale și de poziția lui în societate.Pare că este ferm în ceea ce susține când spune că îi va lăsa copilului „educația și șansa să-și tăbăcească singur pielea”:

„Eu nu o să-i dau nimic lu’ ăla micu, m-am și gândit. O să-i zic că vreau să-i las educația și șansa să-și tăbăcească pielea singur, că eu am venit cu două plase și un sărac la București”, a spus Dani Oțil cu iz de glumă.

Sursa foto: okmagazine.ro

Etichete: