Redactia.ro
Home » Monden »  Cum l-a „ratat” Adriana Bahmuțeanu pe Ștefan Bănică? Vedeta i-a făcut ochi dulci imediat după divorțul de Mihaela Rădulescu

 Cum l-a „ratat” Adriana Bahmuțeanu pe Ștefan Bănică? Vedeta i-a făcut ochi dulci imediat după divorțul de Mihaela Rădulescu

 Cum l-a „ratat” Adriana Bahmuțeanu pe Ștefan Bănică? Vedeta i-a făcut ochi dulci imediat după divorțul de Mihaela Rădulescu

Adriana Bahmuțeanu a fost mereu în centrul atenției datorită vieții sale tumultuoase și a relațiilor sale conturate de scandaluri. Una dintre cele mai surprinzătoare întorsături de situație din viața sa implică o posibilă relație cu celebrul artist Ștefan Bănică.

 Cum l-a „ratat” Adriana Bahmuțeanu pe Ștefan Bănică?

Fostă prezentatoare TV și fostă soție a omului de afaceri Silviu Prigoană, Bahmuțeanu a trăit o serie de divorțuri mediatizate și împăcări la fel de sonore. Însă, în timpul divorțului său de Prigoană și al lui Ștefan Bănică de Mihaela Rădulescu, au apărut zvonuri că cei doi ar fi putut avea o relație. Puțini știu, însă, cum au decurs lucrurile în realitate. Iată detaliile!

Vedeta i-a făcut ochi dulci imediat după divorțul de Mihaela Rădulescu

După despărțirea de Prigoană, Bahmuțeanu a intrat în contact cu Bănică, proaspăt liber de Mihaela Rădulescu. Se pare că artistul și-a manifestat interesul față de Adriana, însă aceasta a ales să nu ducă mai departe această posibilă relație. Recent, Bahmuțeanu și-a exprimat regretul că a dezvăluit această poveste în presă, afirmând totodată că îl respectă și îl apreciază pe Ștefan Bănică, dar că nu ar fi vrut să facă public acest aspect al vieții lor personale.

„Am regretat că am spus în presă treaba asta.Nu regret că nu am spus nu. Am spus că e adevărat că mă tot suna, mă căuta, se aflaseră. Ștefan abia se despărțise de Mihaela, iar în casa mea venea toată echipa de la acea emisiune, eu fiind iubita unui reporter. Pe vremea aia nu erau atâtea restaurante, mesele să făceau acasă. Îmi pare rău că m-a luat gura pe dinainte pentru că Ștefan Bănică este un artist pe care îl stimez și nu merita să dau din casă o poveste care a ajuns în presă. Nu regret că n-am avut o relație cu el.”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu, în emisiunea lui Denise Rifai.

Prigoană și Bahmuțeanu au primit interdicție de la Protecția Copilului

Prigoană și Bahmuțeanu au fost supuși unei decizii de interdicție din partea serviciilor de protecție a copilului. Bruneta a adus acuzații grave asupra fostului său soț, susținând că acesta i-ar fi insultat și agresat în repetate rânduri pe cei doi băieți ai lor. În ciuda acestui fapt, ambele părți au anunțat că au inițiat procese legale unul împotriva celuilalt.

Recent, Silviu Prigoană a făcut declarații privind restricția impusă de Protecția Copilului, care le interzice amândurora să abordeze subiectul copiilor lor în spațiul public. Potrivit afirmațiilor făcute de afacerist, această interdicție se aplică atât lui, cât și mamei copiilor, conform informațiilor furnizate de acesta.

Și eu și doamna Bahmuțeanu am primit de la Protecția Copilului o adresă care a fost trimisă și la CNA, să nu mai dezbatem subiectul copilului în public”. În contextul responsabilităților instituțiilor menționate de Silviu Prigoană, presupusa măsură ar părea să aibă ca obiectiv protejarea imaginii copiilor mici, constituind astfel, „interesul superior al minorului”.

Silviu Prigoană și-a susținut „cauza”, precizând despre copii săi că „nu au ajuns la el, că nu a mers el să îi răpească de la școală sau de la mama lor de acasă”, potrivit Antena Stars.

 

Sursa foto: cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: