Redactia.ro
Home » Monden » Cum mai arată acum Mariana Bitang și Octavian Bellu. Cei doi foști antrenori de gimnastică au fost prezenți la cununia civilă a Cătălinei Ponor

Cum mai arată acum Mariana Bitang și Octavian Bellu. Cei doi foști antrenori de gimnastică au fost prezenți la cununia civilă a Cătălinei Ponor

GALERIE FOTO (3) Catalina Ponor, casatorie civila

Cătălina Ponor, gimnasta noastră medaliată de cinci ori la Jocurile Olimpice, s-a căsătorit civil recent cu Bogdan Jianu după ce în 2020 au anunțat că s-au logodit. La acest eveniment important din viața lor au fost prezenți și Mariana Bitang, și Octavian Bellu, printre alte nume cunoscute din România din diverse domenii. Iată cum mai arată acum cei doi foști antrenori de gimnastică.

Mariana Bitang și Octavian Bellu, prezenți la cununia civilă a Cătălinei Ponor

Cătălina Ponor, gimnastă de aur a României, are 34 de ani, iar recent a avut parte de o zi de neuitat: ziua în care s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, actorul și cascadorul Bogdan Jianu, în vârstă de 52 de ani. Evenimentul a avut loc în Ilfov, localitatea Căciulați, pe malul unui lac, iar printre invitați au fost și foștii antrenori Octavian Bellu și Mariana Bitang, renumită antrenoare federală de gimnastică a României, dar și câteva foste colege de-ale Cătălinei Ponor, cum ar fi Andreea Răducan, o altă gimnastă de-ale noastre de talie mondială.

Cătălina Ponor a mărturisit, pe Instagram, că a fost o „zi cu veselie, fericire și iubire”. În fotografia postată pe rețeaua de socializare, ea apare zâmbitoare alături de cel care i-a devenit soț. E îmbrăcată într-o rochie midi albă, cu mâneci vaporoase, iar părul și l-a purtat în acea zi desprins, făcut valuri.

„De astăzi, până la final, mereu împreună”, a scris sportiva în încheierea mesajului.

Fanii și apropiații Cătălinei Ponor le-au lăsat acestora numeroase mesaje prin care i-au felicitat. „Casă de piatră și multă fericire!”, „Casa de piatră, campioana noastră! 💙💛❤️ Să fiți fericiți până la adânci bătrâneți!”, sunt doar câteva dintre comentariile din online.

Tot pe Instagram, sportiva a publicat o poză în care apare doar alături de doamnele și de domnișoarele care au fost prezente în ziua cea mare.

Mariana Bitang și Octavian Bellu au îmbrăcat și ei ținute elegante. Într-una dintre fotografii, în care apar alături de Andreea Răducan, se observă cum ambii au pălării pe cap și ochelari de soare la ochi. Ținuta Marianei Bitang sare în evidență datorită culorii stridente.

Mariana Bitang, Octavian Bellu, Andreea Raducan
Sursa foto: Libertateapentrufemei.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: