Redactia.ro
Home » Știri » Cum mai arată interpretul lui ”Bobby Ewing” din Dallas? Actorul are 70 de ani acum

Cum mai arată interpretul lui ”Bobby Ewing” din Dallas? Actorul are 70 de ani acum

GALERIE FOTO (3)

Era o vreme când făcea furori pe micile ecrane, la evenimente mondene ori, pur și simplu, pe stradă. Patrick Duffy își cucerise faima cu ajutorul personajului Bobby Ewing din „Dallas” și devenise un adevărat fenomen. Azi, actorul are deja 70 de ani și de-abia amintește de starul de odinioară.

În anii 90, era un bărbat în jurul căruia se învârteau toate femeile, fie ele celebre, fie nu. Cu un fizic impresionant, un zâmbet cuceritor și o personalitate debordantă, era greu să îi reziste cineva celebrului Patrick Duffy. Totuși, astăzi, aspectul actorului este total schimbat de perioada în care juca celebrul personaj, magnet pentru femei.

Astăzi, actorul are părul grizonant, lung, și și-l poartă într-o coadă. Cu o mustață voluminoasă, mult mai slab, dar și vizibil îmbătrănit, starul de-abia amintește de grandoarea de altă dată. Chiar și așa, Patrick Duffy se bucură încă de iubirea fanilor lui dedicați și-l urmăresc în continuare oriunde decide el să apară.

Acum două luni, el a fost văzut la o expoziție-omagiu adus prințesei Grace de Monaco, marcată de ceea ce ar fi a nouăzecea aniversare a regretatei foste actrițe. Acolo, actorul a uimit cu apariția sa, afișând un look îmbătrânit.