Redactia.ro
Home » Sport » Cum motivează judecătorii arestarea lui Mario Iorgulescu! “Dispreț față de viața persoanelor”

Cum motivează judecătorii arestarea lui Mario Iorgulescu! “Dispreț față de viața persoanelor”

mario iorgulescu, arestat, judecatori

Tribunalul București dispunea arestarea lui Mario Iorgulescu pe data de 15 mai. Acum a apărut și motivarea deciziei judecătorilor.

Anul trecut, fiul șefului de la LPF a ucis un tânăr într-un accident. Mario Iorgulescu conducea cu aproape 200 de km la oră, în stare de ebrietate. În plus consumase și droguri.

“Judecătorul reține – în contextul derulării evenimentelor, astfel cum au fost expuse – că inculpatul a prevăzut rezultatul faptei sale și, deși nu l-a urmărit, a acceptat producerea unei coliziuni cu participanții la trafic”.

În motivare se mai arată:

“Modul și circumstanțele de comitere a faptelor conduc la concluzia unui profund dispreț al inculpatului față de viața persoanelor –participante la trafic –prin ignorarea tuturor dispozițiile legale care stabilesc regimul de viteză pentru vehiculele care circulă pe drumurile publice. De altfel, judecătorul reține, astfel cum se va arăta mai jos, că ignorarea dispozițiilor legale care stabilesc un anumit regim de viteză pe drumurile publice nu a fost un comportament izolat al inculpatului”, spun judecătorii.

S-au demarat procedurile pentru aducerea în țară a lui Mario Iorgulescu

În motivare se mai scrie:”În ceea ce privește circumstanțele personale ale inculpatului (…) judecătorul reține că este o persoană tânără, integrată social, fără antecedente penale, însă este consumator de …şi a dat dovadă de un comportament imprevizibil, conducând un autoturism care dezvoltă o putere foarte mare (…), cu o viteză excesivă, sub influența băuturilor …, împrejurări din care rezultă atitudinea acestuia de ignorare cu desăvârşire a normelor legale, un mare grad de indiferenţă şi o totală lipsă de respect faţă valorile sociale protejate, dar şi faţă de repercusiunile legale ale faptelor acestuia”.

Potrivit ultimelor informații, fiul lui Gino Iorgulescu s-ar afla în Italia. Astfel, se pare că au fost demarate procedurile pentru aducerea sa în România. Este pentru a doua oară când se decide arestarea lui Mario Iorgulescu. La începutul lunii martie, Tribunalul București decidea arestarea în lipsă. Câteva zile mai târziu, avocații au reușit să anuleze decizia instanței la Curtea de Apel și au obținut rejudecarea cazului. Pe data de 15 mai s-a decis din nou arestarea în lipsă, pentru 30 de zile. Mario Iorgulescu este acuzat de omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: