Redactia.ro
Home » Sport » Mario Iorgulescu nu scapă! Poate fi arestat preventiv pentru 30 de zile

Mario Iorgulescu nu scapă! Poate fi arestat preventiv pentru 30 de zile

Mario Iorgulescu, mandat, arest preventiv

Mario Iorgulescu nu scapă. Tribunalul București a decis ca fiul președintelui LPF să fie arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, de la data încarcerării.

Mario Iorgulescu este urmărit penal pentru omor şi conducere sub influenţa alcoolului și a altor substanţe. După ce o perioadă a fost internat într-un spital din București a fost transferat la o clinică privată din Italia, unde se află și în acest moment. Decizia dată vineri de Tribunalul Bucureşti poate fi atacată la Curta de Apel Bucureşti. În luna martie, avocații lui Mario Iorgulescu au reușit să obțină anularea unui mandat de arestare. Mai exact, Tribunalul București emitea un mandat de arestare în lipsă pentru fiul lui Gino Iorgulescu. Apoi tânărul a fost dat în urmărire internațională. Pe data de 7 martie avocații lui Mario Iorgulescu au obținut o victorie fantastică. Curtea de Apel Bucureşti a anulat decizia Tribunalului București. Motivul invocat de avocați…nerespectarea unor acte procedurale.

Mario Iorgulescu a omorât un bărbat în 2019

Mario Iorgulescu a omorât o persoană în luna septembrie. S-a suit la volanul bolidului său, deși era sub influenţa băuturilor alcoolice. În plus consumase și droguri. Accidentul s-a produs pe data de 8 septembrie. Potrivit anchetatorilor, Iorgulescu avea o viteză de 162 de km/h, deși limita legală era de 50 km/h când a pătruns pe contrasens, nu a oprit la culoarea roșie a semaforului, izbind o altă mașină care circula regulamentar. Bărbatul din celălalt vehicul a decedat pe loc. Tragicul accident s-a petrecut în intersecţia dintre Şos. Chitilei şi str. Teodor Neagoe.

“Noi cerem dreptate pentru copilul nostru, dar acest lucru nu este posibil pentru cei săraci. Oamenii bogati fac ce vor în țara asta, pentru ei nu există legi. Sunt atâtea luni în care nu ne-a mai rămas altceva de făcut decât să ne uităm la casete video cu copilul nostru și să ne întrebăm de ce ne-a dat Dumnezeu tocmai nouă o asemenea durere. Fiul meu putrezește, iar al lui trăiește frumos în lux, nu îl întreabă nimeni, nimic”, declara tatăl lui Dani Vicol, tânărul ucis, pentru Impact.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: