Redactia.ro
Home » Horoscop » Cum ne afectează eclipsa de Lună din 16 mai 2022. Ce spune astrologul Minerva: „Ceea ce vă doriţi spuneţi cu voce tare”

Cum ne afectează eclipsa de Lună din 16 mai 2022. Ce spune astrologul Minerva: „Ceea ce vă doriţi spuneţi cu voce tare”

Cum ne afectează eclipsa de Lună din 16 mai 2022.

Cum ne afectează eclipsa de Lună din 16 mai 2022. În luna Mai 2022 au loc schimbări majore, iar pe 16 mai are loc o eclipă de Lună. Astrologul Minerva explică cum ne va afecta acest eveniment astronomic.

Cum ne afectează eclipsa de Lună din 16 mai 2022. Ce spune astrologul Minerva: „Ceea ce vă doriţi spuneţi cu voce tare”

Mai 2022 este luna în care vor avea loc cele mai multe schimbări. Pe 16 Mai va avea loc o eclipsă de Lună, iar astrologul Minerva explică cum ne va afecta aceasta. Eclipsa de Lună din 16 mai apare într-un moment în care lumea are nevoie de schimbări, potrivit astrologului Minerva. Conform acesteia, ceea ce ne dorim se poare realiza mai ușor deoarece puterea de manifestare este mult mai mare. „Ceea ce vă doriţi spuneţi cu voce tare! Transmiteţi intenţia spre Univers ca ea să se materializeze. Este foarte important să faceţi acest lucru.”, spune Minerva.

Eclipsa de Lună din 16 mai poate tensiona relațiile atât în țară cât și în cele europene. Ar fi vorba despre o cruce în semne fixe formate din axa Saturn Tranzit-Saturn natal, celălalt braî fiind format din opoziția Soare-Lună, axa comunicării versus axa diplomațiie. „Este foarte important pentru guvenanţii noştri cum ştiu să comunice, dar mai ales cum ştiu să discute anumite probleme care au un impact internaţional. Probleme care să ajute ţara noastră, nu să lucreze împotriva ţării noastre”, a avertizat Minerva, invitată la Antena Stars.

În viața personală, Minerva avertizează că este vorba despre o interferență adevăr-minciună. În cazul în care sunteți în conflict cu partenerii, nu încercați să impuneți părerea voastră. Astrologul Minerva vă recomandă să lăsați lucrurile să vine de la sine. La nivel mundan, eclipsa de Lună îi va atinge în mod special pe cei care au afaceri, în special magazine. Potrivit specialistului, sunt influențate de asemenea piețele, schimburile și intermediarii. De asemena, sunt sunt interferențe și la nivelul comunicării. Minerva spune că există pericol de declanșare a unui război pe Internet.

Eclipsa de Lună din 16 mai 2022

Eclipsa de Lună din 16 mai 2022 va fi o eclipsă totală, prima din cele două eclipse totale de Lună din anul 2022, cea de a doua va avea loc pe 8 noiembrie. Eclipsa va începe prin umbrirea părții de Nord a Lunii, trecând prin centrul umbrei Pământului.

Prin urmare, va fi o eclipsă centrală de Lună, prima din seria Saros 131. Aceasta va avea o magnitudine de prag de 1.4137 și o magnitudine penumbrală de 2.3726. Va fi vizibilă din America, Europa și Africa. Eclipsa va fi complet vizibilă în cea mai mare parte a Americii de Nord și de Sud.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: