Redactia.ro
Home » Monden » Cum o cheamă pe Alexandra Dinu, de fapt. Care este numele din buletin al vedetei

Cum o cheamă pe Alexandra Dinu, de fapt. Care este numele din buletin al vedetei

Publicul a primit-o cu brațele deschise pe cea mai nouă jurată de la Românii au talent, însă puțini știu cum o cheamă pe Alexandra Dinu, de fapt. Care este numele din buletin al vedetei.

Prima apariție la TV a Alexandrei Dinu a fost în anul 1999. Însă puțini știu cum o cheamă, de fapt, pe frumoasa blondină, fosta soție a lui Adrian Mutu.

Cum o cheamă pe Alexandra Dinu, de fapt. Care este numele din buletin

Pe Alexandra Dinu o știm mai mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini sunt cei care știu cum o cheamă în buletin pe fosta soție a lui Adrian Mutu.

Numele din buletin al vedetei este Alexandra Mirela Dinu, așadar vedeta are și un al doilea prenume pe care fanii Românii au talent l-au aflat cu această ocazie.

Alexandra Dinu a absolvit Liceul Teoretic ”Jean Monnet” din Capitală, care se află în aceeși zonă cu sediul Televiziunii Române, acolo unde Alexandra a debutat în TV. Prima apariție pe micile ecrane a frumoasei blondine a fost în anul 1999.

Alexandra Dinu a debutat ca și actrița în anul 2002, după ce a jucat în comedia ”Garcea și Oltenii”.

După căsnicia cu celebrul fotbalist Adrian Mutu, Alexandra a decis să părăsească România pentru a-și îndeplini visul mai departe. A ajuns în Italia, unde și-a continuat cariera în TV și film.

”Primii pași în televiziune i-am făcut în 1999, când m-am dus singură la un casting și am fost aleasă din 300 de persoane, împreună cu alți tineri, să facem o emisiune pentru TVR2, care se numea „Trupa DP2. Eram cu toții tineri, fără experiență, și am învățat totul din mers. Emisiunea era în direct, 4 ore pe zi, și aveam tot felul de invitați interesanți. În perioada respectivă am cunoscut tot ce însemna showbiz în România”, a povestit Alexandra Dinu despre debutul său.

Alexandra Dinu, premiată în Italia

În Italia, Alexandra Dinu a prezentat, la început, rubrica meteo la televiziunea lui Silvio Berlusconi. Frumoasa româncă i-a cucerit mai apoi pe italieni și a obținut numeroase roluri în mai multe seriale apreciate în Peninsulă, cum ar fi ”Il commissario Montalbano”, „Ricomincio da me”, „Carabinieri”, dar și „Capri”.

În anul 2012, Alexandra Dinu a luat premiu pentru cea mai bună actriţă a Italiei, pentru rolul din „Rosso San Valentino”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: