Redactia.ro
Home » Știri » Cum o descrie Părintele Visarion Alexa pe soția lui, cea care i-a dăruit patru copii: „E lumina casei noastre, iubirea și liniștea” FOTO

Cum o descrie Părintele Visarion Alexa pe soția lui, cea care i-a dăruit patru copii: „E lumina casei noastre, iubirea și liniștea” FOTO

GALERIE FOTO (4)

Părintele Visarion Alexa de la „Biserica Pogorârea Sfântului Duh” din Capitală, cartierul Militari se află în centrul unui scandal de proporţii uriașe, după ce o enoriaşă l-a acuzat de agresiune sexuală în lăcașul sfânt, iar acesta ar fi recunoscut întreaga faptă. Iată cum arată soția acestuia, cea cu care are patru copii!

Părintele Visarion Alexa și-ar fi recunoscut vina în fața anchetatorilor

Părintele Visarion Alexa i-a șocat pe toți cei din jurul său și și-a dezamăgit profund familia, în urma unor acuzații de agresiune sexuală ce s-au dovedit a fi adevărate.

Cu aproximativ o lună de zile, în urmă, o tânără în vârstă de 37 de ani a mers la Poliţie şi a depus o plângere împotriva părintelui Visarion Alexa, cel care slujea într-un cartier din Militari, la „Biserica Pogorârea Sfântului Duh”. Aceasta le-a povestit autorităților că, în timpul unei spovedanii, părintele ar fi încercat să o agreseze sexual. Părintele ar fi recunoscut totul în faţa anchetatorilor, potrivit romaniatv.net.

Avocata lui Alexa Visarion, Mariana Mihai, a afirmat că a existat o relaţie de prietenie între preot şi tânăra respectivă.

„Relaţia de duhovnic a fost dublată de o relaţie de prietenie, partea vătămată recunoaşte acest lucru. Dânsa comunica aproape non-stop, noaptea, ziua cu părintele şi în această relaţie, pe fondul acelei prietenii şi abordări personale, a intervenit şi acest eveniment, incident din aprilie 2022. Nu a existat o relaţie foarte profundă. A depus plângerea pe 20 iulie în ultima zi în care se putea formula plângere şi acesta este un lucru destul de discutabil”, a explicat avocata preotului, relatează sursa citată mai sus.

Cum o descrie Părintele Visarion Alexa pe soția lui, cea care i-a dăruit patru copii

Cu ocazia uneia dintre zilele de naștere ale soției lui, Părintele Visarion Alexa și-a împărtășit gândurile pe rețelele sociale. Iată cum o descrie pe cea care i-a dăruit patru copii:

Când i-am povestit Părintelui Sofian despre ea, a dorit să o cunoască. Au stat mult timp de vorbă. Avva a povățuit-o blând din tainele casei preotului. Ce i-a zis atunci , pentru ea a devenit un testament duhovnicesc și-l împlinește cu sfințenie și iubire. E lumina casei noastre, iubirea și liniștea. Ani binecuvântați , nesfârsiti , în lumina Soarelui neapus, iubita mea !”a scris părintele pe Instagram.

Cu toate că este extrem de discret în ceea ce privește detalii din familia lui, Părintele Visarion Alexa distribuie poze alături de soție, dar și copii pe rețelele sociale.

Părintele Visarion Alexa: „Iubirea este ca o vrajă. Simţi un efect magic şi trăieşti o întreagă magie, dar iubirea asta uşor magică e ca focul de paie. Trece repede şi lasă amărăciune”

Părintele Visarion Alexa a avut de-a lungul timpului diverse prelegeri. Într-una dintre ele, acesta susținea că bărbații iubesc cu ochii, iar femeile cu urechile:

„Bărbaţii iubesc cu ochii, iar femeile cu urechile. Băiatul face biometrie, el măsoară, nu aude, în schimb, fata e altfel, ea dacă aude ceva ce nu îi place, tonul vocii sau ceva idei, poate fi el rupt din stele că nu îi cade cu tronc. Ea are nevoie, auzul e foarte important, prea puţin o interesează dacă are burtică sau dacă este chel, sau dacă are acnee. O să vedeţi femei foarte frumoase cu bărbaţi urâţi. Explicaţia e că femeile iubesc cu urechile.

Ah… aş putea să spun că iubirea este ca o vrajă. Simţi un efect magic şi trăieşti o întreagă magie, dar iubirea asta uşor magică e ca focul de paie. Trece repede şi lasă amărăciune. O astfel de iubire extrem de însiropată şi de puternică din punct de vedere al pasiunii epuizează oamenii şi îi alungă„, spunea părintele Visarion Alexa într-un discurs mai vechi, conform sursei citate anterior.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: