Redactia.ro
Home » Monden » Cum o răsfață noul iubit pe Anamaria Prodan. Impresara este foarte fericită alături de el

Cum o răsfață noul iubit pe Anamaria Prodan. Impresara este foarte fericită alături de el

GALERIE FOTO (2) Cum o răsfață noul iubit pe Anamaria Prodan

Cum o răsfață noul iubit pe Anamaria Prodan. Impresara a recunoscut că iubește din nou, la scurt timp după ce a anunțat că divorțează de Laurențiu Reghecampf. Vedeta se bucură de atenția partenerului ei și de cadourile primite din partea acestuia. Anamaria le-a arătat fanilor săi cum este răsfățată de acesta.

Cum o răsfață noul iubit pe Anamaria Prodan. Impresara este foarte fericită alături de el

Anamaria Prodan se află în plin divorț cu Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul a decis să se mute cu noua sa iubită. Vedeta a recunoscut în podcast-ul Fiță cu Adiță că are un nou iubit, alături de care se simte extrem de bine. Anamaria Prodan a mai dat o șansă iubirii, iar acum iubește din nou. Vedeta a publicat o imagine în le arată fanilor cadoul primit din partea iubitului ei. Anamaria s-a fotografiat lângă un buchet mare de trandafiri albi superbi. Vedeta a pus la descriere mai multe emoticoane, printre care și numeroase inimioare roșii. Postarea vine la scurt timp după ce a declarat că are un nou partener. În cadrul interviului, Anamaria Prodan a menționat că este vorba despre un bărbat bogat, cel mai probabil din Emiratele Arabe.

Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă nu este perfect pentu copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă. (…) Este dintr-o altă lume, foarte de sus”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

Anamaria Prodan cadou

Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 15 ani de relație. Cei doi au împreună un băiat, pe Laurențiu Jr. Atât Anamaria, cât și Reghe au copii din relații anterioare. Fiicele impresarei, Sarah și Rebecca au avut o relație apropiată cu antrenorul, dar în prezent, tinerele s-au îndepărtat de acesta. De asemenea, fiul cel mare al lui Reghe, Luca a locuit împreună cu Anamaria Prodan și Reghe. Impresara s-a comportant cu fiul vitreg ca și când ar fi copilul ei. Pe 15 martie, Luca a împlinit 20 de ani, iar cu această ocazie, impresara i-a urat „La mulți ani!”. „La mulți ani, băiatul meu frumos, deștept, minunat! ❤️ Te iubim fără mărginele!”, a fost mesajul impresarei pentru Luca Reghecampf. Vedeta a postat și o imagine cu Luca și Bebeto, fiul ei cu Laurențiu. După ce a văzut postarea vedetei, fiul cel mare al antrenorului a răspuns: „@laurentiureghecampfjr Te iubesc, bro!”.

Anamaria Prodan a lansat recent două cărți autobiografice intitulate „Da, sunt cea mai bună!”, și una dedicată mamei sale, Ionela Prodan. În cartea sa, Anamaria povestește cum l-a cunoscut pe Luca. „(Laurențiu Reghecampf, n. red.) Mi-a povestit despre copilul lui, pe care l-a luat apoi de acasă și ne-a pus să stăm față în față, cunoscându-l astfel pe Luca de când avea patru ani și jumătate. Eu i-am vorbit despre cele două fetițe din prima căsătorie (…). Mi-a plăcut Luca din prima secundă și ne-am lipit unul de altul, ceea ce ne-a atras numai rele, și mie, și lui, pentru că mama lui s-a simțit obligată să se răzbune pe conexiunea asta rapid stabilită”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: