Redactia.ro
Home » Sport » Cum petrec fotbaliștii Crăciunul! Fotografii inedite!

Cum petrec fotbaliștii Crăciunul! Fotografii inedite!

cristiano ronaldo, Leo Messi, Robert Lewandowski,

Fotbaliștii din Europa au intrat în vacanța de Crăciun. O vacanță extreme de scurtă. Cei mai cunoscuți jucători de fotbal nu au uitat să facă urări de Crăciun.

Cristiano Ronaldo petrece câteva zile la Dubai, împreună cu familia. Portughezul lui Juventus va lua parte pe 27 decembrie la gala unde va fi desemnat cel mai bun jucător al anului, Globo Soccer Awards. În ziua de Crăciun, Ronaldo a postat fotografii cu familia. Toți sunt îmbrăcați în pijamale și stau lângă brad. Înainte de a merge în Dubai, Georgina a petrecut câteva zile cu copiii la munte.
Leo Messi a fost printre primele staruri care le-au urat fanilor. ”Un Crăciun fericit plin de dragoste și sănătate,” a scris căpitanul Barcelonei. Acesta a decis să meargă la Rosario, în țara sa natală. Și Messi a postat o fotografie cu familia sa, tot în pijamale roșii. Pe 27 decembrie, fotbalistul trebuie să fie în Spania și să se prezinte la antrenament.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Un alt fotbalist din Serie A, Ciro Immobile le-a urat și el suporterilor “Sărbători fericite” și a postat fotografii cu familia sa. Una în pijamale identice, cealaltă în ținută de Crăciun.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de jessica Melena (@jessicamelena)

Robert Lewandowski, elegant

Fotbalistul anului, Robert Lewandowski a postat o fotografie alături de jumătatea sa, dar acesta a ales o ținută elegantă. Polonezul celor de la Bayern München a fost desemnat cel mai bun din lume la gala Best FIFA Awards.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Robert Lewandowski (@_rl9)

Sergio Ramos nu a uitat de fotbal nici în ziua de Crăciun. Căpitanul lui Real Madrid a împodobit bradul într-o cameră plină de trofee.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sergio Ramos (@sergioramos)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: