Redactia.ro
Home » Monden » Cum petrec vedetele de 1 mai. Cine preferă să stea acasă

Cum petrec vedetele de 1 mai. Cine preferă să stea acasă

GALERIE FOTO (2)

Anul acesta, de 1 mai, multe vedete au ales să rămână în confortul casei. Acestea au dat petrecerile pentru timp de calitate împreună cu familia. Una dintre vedetele de la noi care preferă să sărbătorească de 1 mai cu familia este Anamaria Prodan. Aceasta a plecat la vila de la Snagov unde și-a chemat și prietenii .

Cum petrec vedetele de 1 mai

Dacă acum câteva zile Anamaria Prodan se plimba pe meleaguri străine, în Dubai, acum impresara s-a întors în țară pentru a sărbătorii 1 mai, ziua Muncii cu cei apropiați. Desigur și Paștele la făcut tot în țară. Aceasta a mărturisit că preferă un cadru mai intim împreună cu prieteni de-a ei la vila pe care o deține la Snagov, unde dă o petrecere de pomină.

Astfel s-au încins grătarele după cum zice și tradiția de 1 mai, iar vedeta a chemat lăutari la petrecerea de 1 mai. Ea a mai spus că dorește să facă o baie în lac deoarece este vremea foarte călduroasă și frumoasă

„Nu contează că ai bani, banii nu aduc fericirea. Important e să ai familia aproape și prietenii lângă tine. Facem un chef aici la mine, la Snagov, să se ducă buhul, cu mititei, lăutari, facem și o baie în lac și întrecere cu bărcuțe. Tot ce vreți!”, a spus impresara pentru Click.

Sursa foto: Fanatik
Sursa foto: Fanatik

Ce vedete au mai rămas acasă de 1 mai

O altă vedetă care nu a respectat tradiția de a pleca la mare sau la munte de 1 mai este Laura Graur, prezentatoarea știrilor de la Prima TV. A rămas și ea tot acasă, la vila pe care o are, unde și-a chemat prietenii pentru a petrece cum se cuvine alături de ei. Ea a cumpărat mici, frigărui, dar și șampanie pentru petrecerea pe care a organizat-o. Prezentatoarea a spus că e destul de frig pentru a pleca la mare acum și nici nu-i place aglomerația.

„Anul acesta, 1 mai mă găsește printre prieteni. Nu mi-a plăcut niciodată să merg la mare cu aceasta ocazie, eu fiind și mai friguroasă de felul meu.

În primul rând, că nu e cald ca în plin sezon și, în doilea rând, din cauza multitudinii de oameni care petrec 1 Mai pe Litoral.

Așa că am pus prosecco la rece, am luat mici, frigărui, câteva legume și vom încinge cea mai mare petrecere aici, în București!”, a declarat aceasta tot pentru sursa citată.

Dezbrăcatu petrece și el tot acasă, tot cu un grătar alături de apropiați. Acesta a renunțat la mici și folosește doar carne de oaie și legume, potrivit „Click!”, relatează „Fanatik”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: