Redactia.ro
Home » Știri » Cum poți alunga mirosul neplăcut din casă cu doar două ingrediente simple. Sigur le ai în bucătărie

Cum poți alunga mirosul neplăcut din casă cu doar două ingrediente simple. Sigur le ai în bucătărie

Mare atenție! Boli mortale care pot fi identificate prin mirosul lor

Mirosurile neplăcute din casă pot fi o problemă deranjantă pentru oricine, mai ales dacă acestea provin din bucătărie, locul unde gătim și mâncăm. Chiar și după ce am curățat în profunzime, mirosurile persistă, făcând atmosfera mai puțin plăcută.

Cum poți alunga mirosul neplăcut din casă cu doar două ingrediente simple

Din fericire, există soluții naturale pentru a face casa să mirosă plăcut și proaspăt, fără a utiliza produse chimice agresive. Unele dintre aceste ingrediente sunt la îndemâna noastră și pot fi găsite în bucătărie.

Primul ingredient natural pe care îl puteți folosi este oțetul de mere. Acesta este un excelent dezinfectant și neutralizator de mirosuri. Amestecați o parte de oțet de mere cu două părți de apă într-un recipient spray și pulverizați soluția pe suprafețele din bucătărie. Lăsați să acționeze timp de câteva minute, apoi ștergeți cu o cârpă curată.

Gospodinele preferă soluțiile simple și rapide când vine vorba de curățarea casei. Deși există o varietate de produse de curățare pe piață, acestea nu oferă întotdeauna rezultatele dorite. Dacă vrei să scapi de mirosurile neplăcute din casă, în special din bucătărie, nu trebuie să căuți prea departe. Poți folosi doar câteva ingrediente naturale pentru a obține un miros plăcut în locuința ta. De exemplu, picături de oțet pe o felie de pâine pot ajuta la eliminarea mirosurilor neplăcute.

Bicarbonatul de sodiu nu trebuie să-ți lipsească din casă

Bicarbonatul de sodiu este un alt ingredient eficient în combaterea mirosurilor neplăcute. Acesta absoarbe mirosurile și lasă un miros plăcut în urma sa. Puneți puțin bicarbonat de sodiu într-un vas mic și plasați-l în frigider sau în alte zone ale casei care au nevoie de un miros plăcut. Schimbați-l o dată pe lună pentru cele mai bune rezultate.

Uleiurile esențiale sunt, de asemenea, un instrument eficient în combaterea mirosurilor neplăcute. Un amestec de uleiuri esențiale, precum lămâie, mentă sau lavandă, poate fi adăugat în apă pentru a crea un spray de împrospătare a aerului. Adăugați câteva picături de ulei esențial în apa caldă și pulverizați soluția în jurul casei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: