Redactia.ro
Home » Știri » Cum poți citi mesajele șterse de pe WhatsApp. Funcția despre care puține persoane știu

Cum poți citi mesajele șterse de pe WhatsApp. Funcția despre care puține persoane știu

whatsapp

WhatsApp este una dintre cele mai utilizate aplicații din întreaga lume. Este ușor de folosit și are niște setări interesante pe care orice utilizator ar trebui să le știe. Iată, spre exemplu, cum poți să citești mesajele șterse de pe WhatsApp.

Cum poți citi mesajele șterse de pe WhatsApp

Funcția „Ștergere pentru toată lumea” a WhatsApp permite utilizatorilor să își retragă mesajele trimise în jur de o oră de la expedierea lor. Cu toate acestea, oamenii sunt întotdeauna curioși, mai ales atunci când nu au apucat să vadă mesajele respective și doresc să vadă ce au scris alții. Iată cum poți, totuși, să citești ce a fost scris în mesajul șters.

Atât utilizatorii de iOS, cât și cei de Android pot găsi modalități de a citi mesajele șterse. Pe platformele de aplicații, există diverse aplicații special concepute pentru a facilita această sarcină. Prin intermediul unei aplicații numită „Notification History”, descărcabilă din Google Play, oricine poate accesa mesajele șterse și le poate citi.

Aplicația „Notification History” are o limitare, și anume, permite accesul doar la mesajele șterse care au generat anterior o notificare pe dispozitiv și care au fost văzute sau cu care s-a interacționat.

Aplicația pe care o poți instala pentru a citi mesajele șterse de pe WhatsApp

O altă modalitate de a vedea mesajele șterse de pe WhatsApp este de a șterge aplicația din telefonul tău, dacă ai iOS, asigurându-te în prealabil că mesajele sunt salvate în iCloud pentru a fi recuperate. După aceea, reinstalează aplicația și conectează-te din nou la contul tău. În cele din urmă, așteaptă ca opțiunea de recuperare a mesajelor anterioare să apară pe ecran și bifeaz-o pentru a recupera toate mesajele de pe WhatsApp, chiar dacă acestea au fost șterse anterior.

Dacă folosești un telefon cu Android 11 sau o versiune ulterioară, există o metodă prin care poți recupera mesajele șterse de pe WhatsApp. Funcția Notification History păstrează un jurnal cu fiecare notificare primită prin intermediul aplicațiilor stocate pe telefon. Pentru a accesa această funcție, trebuie să deschizi setările telefonului și să cauți opțiunea „Apps and notifications” (sau: Aplicații și notificări). Apoi, selectează „Notificări” și găsește opțiunea „Notification History”, pe care va trebui să o activezi. Meniul va afișa un jurnal cu toate notificările primite de telefon, inclusiv mesajele text primite prin WhatsApp înainte de a fi șterse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: