Redactia.ro
Home » Știri » Cum poți downloada aplicația Zoom, cea pe care o folosește toată lumea de când a început pandemia de COVID-19. Microsoft și Google vor deja s-o cumpere!

Cum poți downloada aplicația Zoom, cea pe care o folosește toată lumea de când a început pandemia de COVID-19. Microsoft și Google vor deja s-o cumpere!

GALERIE FOTO (3) Cum poți downloada aplicația Zoom, cea pe care o folosește toată lumea de când a început pandemia de COVID-19. Microsoft și Google vor deja s-o cumpere!

Cum poți downloada aplicația Zoom, cea pe care o folosește toată lumea de când a început pandemia de COVID-19. Microsoft și Google vor deja s-o cumpere!

Pandemia ne obligă pe toți să stăm închiși în casă. Copiii au cursuri online, iar angajați se pot bucura de confortul de acasă pentru a muncii. Însă, ce ne facem când avem o ședință importantă la job sau elevii trebuie să dea un test? Zoom este cea mai nouă aplicație care s-a dovedit și extrem de utilă. Printre multe aplicați de videoconferință precum skype, zoom a cucerit Microsoft și Google. Cele două companii internaționale se gândesc serios să pună până pe această afacere uimitoare.

Cum poți downloada aplicația Zoom, cea pe care o folosește toată lumea de când a început pandemia de COVID-19

Numărul exact al persoanelor care folosesc această aplicație nu este făcut public, însă am găsit această declarația a CEO-ului companiei.

„Am observat o creștere mare a numărului de utilizatori gratuite, minute de întâlnire și noi cazuri de utilizare video”, a spus Eric Yuan, CEO.

Deși nu s-au oferit cifre clare, din topul descărcărilor aplicațiilor din ultima perioadă se vede clar că Zoom este în top atât pe Iphone cât și Android. Farshad Hashmatulla, repreprezentant al relațiilor publice a adăugat:

„Considerăm că fiecare afacere are responsabilitatea socială de a contribui înapoi la comunitate și la societate, și este importantă din punct de vedere critic în perioadele de criză. Având în vedere acest aspect, Zoom face tot ceea ce poate oferi resurse și sprijin celor care navighează în focarul de coronavirus.”


Unul dintre motivele pentru care Zoom este o aplicație preferată de publicul larg este că are încorporat un filtru de înfrumusețare. Indiferent cu cine vorbești întotdeauna dorești să arăți bine. Chiar dacă pare un detaliu stupid, acest aspect a prins foarte bine pe piață. Fără urechi de iepure sau inimioare plutitoare în jur, ci doar un filtru finuț prin care chipul tău scapă de micile imperfecțiuni.

Un alt lucru fascinant este că puteți schimba virtual fundalurile din spatele dumneavoastră. Indiferent că alegeți o locație exotică sau doar un birou totul arată natural. Printre beneficiile enumerate de utilizatori se regăsește calitatea apelurilor, faptul că videoconferințele rămân înregistrate.

Aplicația este foarte ușor de instalat și de folosit. De pe Iphone se descarcă din App Store, iar de pe Android din Magazin Play. După descărcarea și instalarea aplicației trebuie să vă conectați cu datele de înregistrare cerute (mail, nume, prenume și parolă) și tot ce rămâne de făcut este să vă folosiți cu drag de această tehnică revoluționară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: