Redactia.ro
Home » Tehnologie » Cum poți investi super ușor pe bursă direct de pe telefonul tău

Cum poți investi super ușor pe bursă direct de pe telefonul tău

Bursa

Dacă ești interesat de tranzacții pe bursă, atunci sigur vrei să știi cum poți să faci asta chiar de pe telefonul tău mobil, simplu și rapid.

Cum poți să investești pe bursă simplu, cu telefonul

Poți să folosești telefonul mobil pentru a investi pe bursă. Iată cum! Tot ce ai nevoie este aplicați Revolut, pentru că poți face de acolo tot felul de tranzacții.

Iată ce trebuie să faci pentru a-ți face un astfel de cont pentur bursă.

„Pentru a deschide un cont de tranzacționare, trebuie să deschizi mai întâi un cont Revolut, să ai vârsta de cel puțin 18 ani și să ai cel puțin versiunea 7.3 a aplicației Revolut. Conturile de tranzacționare sunt disponibile la toate planurile Revolut. Nu uita să-ți verifici adresa de e-mail și să încarci un act de identitate valabil pentru a urgenta cererea ta pentru viitorul cont de investiții”, se arată pe site-ul companiei.

După ieșirea Marii Bitanii din Uniunea Europeană, aceste servicii nu mai sunt disponibile și pentru această țară.

„După cum știi, Regatul Unit a părăsit UE la 31 decembrie 2020. Drept urmare, compania noastră de tranzacționare, Revolut Trading Limited (RTL) nu își mai poate oferi serviciile pe teritoriul SEE începând cu data de 1 ianuarie 2021, deoarece este reprezentant desemnat al companiei principale din Regatul Unit, care este autorizată și reglementată de Autoritatea pentru Conduită Financiară”, precizează Revolut.

Ce tranzacții poți face pe Revolut

Compania arată că sunt o mulțime de investiții pe care le poți efectua, unele fiind ale unor companii americane mari.

„Poți alege dintr-un număr din ce în ce mai mare de valori mobiliare listate în SUA, inclusiv acțiuni de la unele companii internaționale care sunt listate în SUA prin Certificate de depozit americane (ex. Alibaba, Sony). Poți explora universul nostru de investiții disponibil în caracteristica de tranzacționare a aplicației și fără să îți creezi un cont de tranzacționare”, arată compania.

Cum funcționează, de fapt? Iată când poi face, e fapt, tranzacții și investiții.

„Comenzile de cumpărare sau de vânzare se vor efectua doar în timpul orelor de funcționare a pieței.

Cu toate acestea, comenzile în afara orelor de lucru, comenzile limită și comenzile de oprire pot fi plasate și puse în coadă în orice moment, însă vor fi executate doar în timpul programului de lucru al pieței și atunci când sunt îndeplinite condițiile pentru comandă”, arată Revolut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: