Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum poţi să atragi banii în viaţa ta. Ce trebuie să faci înainte de culcare. Secretul din Feng Shui

Cum poţi să atragi banii în viaţa ta. Ce trebuie să faci înainte de culcare. Secretul din Feng Shui

elefant feng shui

Ne dorim să acumulăm. Bani, avere, experienţe, fericire şi bunăstare. Dacă munceşti şi ţi se pare că n-ai succes, atunci poate ar bine să atragi energiile pozitive în vaiaţa ta.

Cam cu asta se ocupă arta Feng Shui-ului.

Cum atragi banii în viaţa ta?

Despre Feng Shui ştim că este o filozofie și o practică veche chineză care se concentrează pe armonizarea energiilor din mediul înconjurător pentru a aduce bunăstare, noroc și echilibru în viața unei persoane.

Ce înseamnă „Feng Shui”? Se traduce ca „vânt și apă”, reflectând ideea că energia (chi) se deplasează asemenea vântului și apei și poate avea un impact semnificativ asupra vieții noastre.

Una dintre practicile sugerate pentru a atrage abundența și prosperitatea, conform Feng Shui, constă în a scrie afirmații legate de bani pe o bucată de hârtie.

Specialiştii te sfătuiesc ca, înainte de a merge la culcare, se recomandă să se ia un moment pentru a citi aceste afirmații cu voce tare și, în același timp, să se vizualizeze clar în minte banii și abundența. Acest exercițiu de autoafirmare urmărește să concentreze energia pozitivă spre atragerea bogăției, creând o stare de spirit favorabilă primirii prosperității.

Ce faceţi cu hârtia, în continuare? Este recomandat să o așezați aproape de cap, astfel încât să puteți simți prezența acestor dorințe în timp ce vă odihniți. În acest fel, afirmațiile au menirea de a acționa în subconștientul tău în timpul nopții, ajutând la întărirea legăturii dintre mintea ta și atragerea bogăției în viața ta.

Gândiţi pozitiv!

Pentru a atrage banii în viaţa ta, este important să vă mențineți o mentalitate pozitivă și o atitudine receptivă față de abundență, deoarece acest lucru vă poate ajuta dorințele să se materializeze.

Feng Shui se bazează pe ideea că mediul și energia sunt interconectate, așa că puteți lucra, de asemenea, la crearea unui mediu armonios și echilibrat în casă pentru a vă sprijini intențiile de a atrage bogăția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: