Redactia.ro
Home » Știri » Cum poți să iei note bune la examene. Secretul elevilor de 10

Cum poți să iei note bune la examene. Secretul elevilor de 10

Cum poti lua note bune la examene

Luni, 22 iunie au început probele scrise la Bacalaureat 2020. Elevii clasei a XII- au susținut proba scrisă la Limba și literatura română, iar marți au susținut proba scrisă la Limba și literatura maternă.Absolvenții de liceu vor afla rezultatele finale abia pe 5 iulie.

Pentru a lua note bune la examene, specialiștii te întâmpină cu câteva sfaturi utile pentru a finaliza examenele cu succes.

Cum poți să iei note bune la examene. Sfaturi utile pentru cei care susțin examenele de Bacalaureat

Pentru că în fiecare an, rezultatele la Bacalaureat au fost slabe, specialiștii de pe site-ul Rezidențiat.ro, au oferit câteva sfaturile utile pentru cei care dau examen.

Potrivit acestora, atitudinea conteaza cel mai mult în timpul examenelor , iar ceea ce gândesc elevii se transformă în gânduri subconștiente.

Tot ceea ce trebuie să faci este să ai încredere în tine și să gândești pozitiv, și să îți faci un plan concret.

În cazul în care trebuie să faci un eseu și nu știi de unde să începi, trebuie să îți spui că ești în stare să termini acea lucrare.

Așadar, elevii care sunt pe cale să susțină examene importante, trebuie să fie încrezători, să-și cunoască obiectivele, să aibă încredere în ei și să se iubească, iar niciodată să nu se gândească să renunțe.

Eleva care nu a primit nicio notă de nouă

Pentru a avea un exemplu de persoană care știe de vrea, are încredere în propriile forțe și are o ambiție fantastică, vă vom spune povestea lui Ines Bălănescu.

Ines se află printre puținii elevi din România care vrea să devină cineva în viață și care nu se gândește să renunțe la viitorul României.

Tânăra, în vârstă de 18 ani susține probele de la Bacalaureat  și vrea să ia admiterea la facultatea. Ines este din Botoșani și nu a primit niciodată nota 9, pentru că în tot timpul petrecut pe băncile școlii aceasta a luat doar zece, la toate materiile.

Aceasta susține că secretul performanței este relaxarea, și le recomandă celorlați elevi care susțin Bacalaureatul să aibă încredere în propriile forțe și să nu le fie teamă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: