Redactia.ro
Home » Știri » Cum poţi să zbori mai confortabil cu avionul. Trucul genial ca să păstrezi liber locul de lângă tine

Cum poţi să zbori mai confortabil cu avionul. Trucul genial ca să păstrezi liber locul de lângă tine

Misterul locurilor nerezervate din avion! De fapt, sunt cele mai sigure în caz de prăbușire

Îţi place să zbori cu avionul, dar nu-ţi place să stai îngrămădit? Preferi o călătorie liniştită, fără să-ţi loveşti coatele de pasagerul de lângă tine şi fără discuţii inutile şi obositoare.

Aşa ceva e posibil doar dacă locul de lângă tine rămâne liber. Dar cum faci să nu-l ocupe nimeni?

A încropit un manechin

Rezolvarea la această problemă a avut-o un turism britanic. A găsit un truc genial. Călătorul respectiv și-a folosit brațele, împreună cu o jachetă și o șapcă, pentru a construi o figură asemănătoare unui manechin care să „stea” pe scaunul de lângă el.

Cu toate că figurina nu avea să reziste prea mult la o privire mai atentă, a fost suficientă pentru a păcăli unii pasageri care se deplasau grăbiți pe culoarul avionului.

„Odată urcat la bord, alegeți pur și simplu orice loc disponibil și depozitați bagajele de mână în compartimentul de deasupra capului sau sub scaunul din fața dumneavoastră”, se arată într-o declarație de pe site-ul companiei aeriene Southwest.

Un avion alimentat cu hidrogen lichid a făcut o cursă

Responsabilii europeni caută soluţii pentru a diminua nivelul de noxe din văzduh. Un avion propulsat cu motor electric și alimentat cu energie generată de hidrogen lichid a efectuat luni, în Slovenia, primul zbor al unui aparat cu astfel de caracteristici, au anunţat joi trei companii europene.

„Cu un zbor experimental al avionului HY4 punem bazele pentru zboruri pe mari distanţe fără emisii”, a declarat directorul H2Fly, Josef Kallo, pentru postul de televiziune.

„Am verificat dacă hidrogenul lichid este adecvat pentru zborurile fără emisii atât pe distanţe medii cât şi lungi”, a precizat Kallo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: