Redactia.ro
Home » Știri » Cum poți scăpa de mirosul neplăcut din frigider. Ai nevoie de câteva ingrediente simple 

Cum poți scăpa de mirosul neplăcut din frigider. Ai nevoie de câteva ingrediente simple 

miros neplacut frigider

Frigiderul este un element esențial în bucătărie, menit să păstreze alimentele proaspete și sigure pentru consum. Cu toate acestea, este posibil ca, din când în când, să se dezvolte mirosuri neplăcute în interiorul frigiderului. Din fericire, există remedii simple și eficiente pe care le poți folosi pentru a scăpa de aceste mirosuri neplăcute. Iată câteva dintre cele mai utile sfaturi!

Cum poți scăpa de mirosul neplăcut din frigider. Ai nevoie de câteva ingrediente simple

Bicarbonat de sodiu: Bicarbonatul de sodiu este un absorbant de mirosuri excelent. Poți umple un recipient mic cu bicarbonat de sodiu și să-l așezi în frigider pentru a absorbi mirosurile neplăcute. Înlocuiește bicarbonatul de sodiu la fiecare două luni pentru cele mai bune rezultate.

Cafea măcinată: Cafeaua măcinată are capacitatea de a neutraliza mirosurile. Pune o cană mică cu cafea măcinată în frigider și las-o să își facă magia. Aroma cafelei va absorbi mirosurile neplăcute.

Coajă de lămâie sau portocală: Cojile de citrice au un miros proaspăt și plăcut. Poți pune câteva coji de lămâie sau portocală în frigider pentru a masca mirosurile neplăcute.

Otet alb: Otetul alb este un alt remediu eficient. Pune o mică ceașcă cu oțet alb în frigider și lasă-l acolo timp de câteva ore sau peste noapte pentru a neutraliza mirosurile.

Un recipient cu bicarbonat de sodiu și uleiuri esențiale: Pentru o aromă proaspătă, poți combina bicarbonatul de sodiu cu câteva picături de uleiuri esențiale, precum lavandă sau eucalipt. Acest amestec va absorbi mirosurile neplăcute și va lăsa un parfum plăcut în frigider.

Lămâie și apă: Amestecă zeama de la o lămâie cu apă și pune amestecul într-un recipient. Acest amestec poate fi folosit pentru ștergerea interiorului frigiderului.

Evită amestecul alimentelor cu miros puternic: Unele alimente, precum ceapa sau usturoiul, pot lăsa un miros neplăcut în frigider. Asigură-te că acestea sunt închise ermetic în recipiente sau saci de plastic pentru a preveni răspândirea mirosurilor.

Curățare regulată: Nu uita să cureți periodic frigiderul. Îndepărtează alimentele expirate sau deteriorate și șterge interiorul cu o soluție de apă și oțet alb.

Păstrând aceste remedii simple în minte și având grijă de igiena frigiderului, poți menține un mediu proaspăt și plăcut în interiorul lui, eliminând mirosurile neplăcute.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: