Redactia.ro
Home » Știri » Cum poți scăpa de mucegaiul de pe siliconul căzii din baie. Ai nevoie de un simplu ingredient

Cum poți scăpa de mucegaiul de pe siliconul căzii din baie. Ai nevoie de un simplu ingredient

mucegai baie

Aburii din baie pot provoca apariția mucegaiului pe gresie și în rosturile de silicon ale căzii sau cabinei de duș. Aceasta este o problemă frecventă pentru mulți dintre noi care se chinuie să scape de ciuperci. Dar există o soluție simplă și eficientă! Iată care este ingredientul pe care îl folosi pentru a transforma mucegaiul într-o simplă amintire neplăcută. Promite rezultate într-un timp record!

Cum poți scăpa de mucegaiul de pe siliconul căzii din baie

Dacă ai observat apariția mucegaiului în baia ta, mai ales pe suprafețele din silicon ale căzii, chiuvetei sau cabinei de duș, atunci probabil că te confrunți cu o problemă comună cauzată de umiditate și exces de apă. Pentru a evita deteriorarea acestor suprafețe și pentru a îndepărta mucegaiul existent, este important să acționezi cât mai repede pentru ca mucegaiul să nu se extindă.

Însă, dacă te-ai săturat să folosești produse chimice sau trucuri care promit eliminarea petelor de mucegai, avem o soluție simplă și salvatoare pentru tine. Deoarece siliconul are o textură greu de curățat și are rolul de a etanșa îmbinările, îndepărtarea mucegaiului de pe aceste suprafețe poate fi dificilă. Însă nu este nevoie să disperi.

Există un ingredient care poate rezolva această problemă neplăcută. Mai mult, eliminarea mucegaiului este importantă nu numai din punct de vedere estetic, ci și pentru sănătate, deoarece sporii pe care ciuperca îi degajă pot cauza alergii. Iată ingredientul care te ajută să scapi de mucegai pentru totdeauna!

Pentru a avea îmbinările din baie curate și strălucitoare, poți încerca un truc simplu făcut în casă care implică un amestec de apă și amoniac. Pur și simplu toarnă soluția pe suprafața afectată, lasă să acționeze timp de 15 minute, apoi șterge bine cu o cârpă curată. Rezultatul va fi vizibil în scurt timp. Pentru a evita apariția mucegaiului în primul rând, cel mai bun lucru este să previi. După fiecare utilizare a băii, asigură-te că ștergi și usuci bine zona unde este aplicat siliconul, pentru a evita stagnarea apei și formarea mucegaiului.

Cum poți curăța șina de culisare din baie

Dacă ușa cabinei de duș este dificil de deschis, atunci trebuie să verifici șina dușului sau șina de culisare pentru a te asigura că nu s-a adunat mizerie în acel spațiu. Iată trucul simplu la care poți apela pentru a a curăța șina de culisare!

Vei avea nevoie de: oțet alb, apă, o periuță de dinți veche, hârtie de bucătărie.

Procedul în sine este unul foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să torni oțet în șina de culisare și cu ajutorul periuței de dinți să îndepărtezi toată mizeria acumulată în spațiul prin care trece ușa dușului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: