Redactia.ro
Home » Știri » Cum poți urmări Live Video Zuleyha, serialul momentului pe Kanal D

Cum poți urmări Live Video Zuleyha, serialul momentului pe Kanal D

Mă numesc zuleyha

Serialul „Ma numesc Züleyha” de la Kanal D este unul dintre cele mai urmărite din țara noastră. De fiecare dată audiențele acestuia sunt din ce în ce mai mari, lucru ce situează acest serial pe primele poziții în preferințele românilor în ceea ce privește serialele.

Cum poți urmări Live Video Zuleyha, serialul momentului pe Kanal D

Dacă ești un pasionat al acestui film, dar nu ai întotdeauna timp să fii în fața micul ecran atunci când acesta rulează la televizor, este bine să știi că mai ai o alternativă. Poți urmări acest serial online, de pe orice dispozitiv electronic conectat la internet.

Astfel, dacă ratezi ultimul episod sau orice altul, pentru că filmul este la televizor miercuri, joi și vineri, de la ora 20.00, nu trebuie să crezi că ai pierdut povestea, pentru că mai ai la îndemână o opțiune.

Poți vedea serialul preferat oricând dorești și oricât vrei, pe pagina oficială de live stream, disponibilă la https://www.kanald.ro/live.html.

Informații exclusive despre serial puteți găsi și pe pagina oficială dedicată serialului, de pe Kanal D.

Povestea serialului Zuleyha

Povestea serialului este concepută în jurul lui Yilmaz Akkaya și Züleyha, doi tineri îndrăgostiți care vor să își trăiască povestea de dragoste în pace.

Relația lor este pusă la încercare de multe ori, dar ei reușesc cumva să treacă peste toate obstacolele ce le vin în cale.

Yilmaz Akkaya și Züleyha se iubesc dincolo de prejudecățile vremii și de opiniile contrare ale celorlalți.

Serialul urmărește povestea lor de dragoste, iar cei doi sunt dispuși să sacrifice totul pentru a-și trăi povestea de iubire.

Yilmaz Akkaya, interpretat de Uğur Güneș este un bărbat puternic, care nu se teme de moarte, dar nici de a face orice pentru persoana iubită.

Acestuia nu îi este frică nici măcar să ucidă, dacă asta înseamnă să o protejeze pe cea pe care o iubește.

Etichete: