Redactia.ro
Home » Știri » Cum poți verifica cine te urmărește pe Facebook. Poți vedea lista completă a utilizatorilor

Cum poți verifica cine te urmărește pe Facebook. Poți vedea lista completă a utilizatorilor

„Contul tău de Facebook va fi şters". Ce trebuie să faci dacă primeşti un astfel de mesaj

Iată cum poți verifica cine te urmărește pe Facebook și cum poți vedea lista completă a utilizatorilor.

Cum poți verifica cine te urmărește pe Facebook. Poți vedea lista completă a utilizatorilor

Deși nu mai e atât de actual, Facebook rămâne în continuare o rețea de socializare cu foarte mulți utilizatori. Poți cum poți verifica cine te urmărește pe Facebook, prin funcționalitatea follow, potrivit Reader’s Digest. În primul rând, dacă un utilizator Facebook începe să te urmărească, vei primi o notificare (majoritatea oamenilor au activate aceste notificări). Iată cum poți vedea o listă completă a utilizatorilor care te urmăresc.

Primul pas este să deschizi calculatorul / laptopul, pentru că această metodă este valabilă pentru ele. Trebuie să accesezi lista de Prieteni (Friends). Aceasta se găsește sub ta poza de profil de pe contul de Facebook. În partea dreaptă a ecranului, în listă, trebuie să existe o opțiune numită Followers (Urmăritori). Dacă nu ai o opțiune de Followers, înseamnă că nu ai niciun urmăritor care nu face parte din lista ta de prieteni de pe Facebook. Dacă ai opțiunea Followers, atunci acolo apare lista completă a urmăritorilor tăi.

Pe de altă parte, dacă nu știi ce conturi de Facebook urmărești tu, trebuie să urmezi pașii de mai sus doar că de această dată trebuie să accesezi funcționalitatea Following, în loc de Followers. Dacă vrei să nu mai urmărești o pagină sau un cont, nu trebuie decât să dai – evident – unfollow.

În cazul în care nu ești sigur dacă ai contul setat astfel încât să permiți urmăritori pe Facebook, trebuie să verifici în setări. În categoria setărilor generale, găsește opțiunea Public Posts, unde vei găsi „Who Can Follow Me”/„Cine mă poate urmări”. Nu trebuie decât să faci setările dorite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: