Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Cum poți verifica singur, acasă, dacă ești bolnav de coronavirus

Cum poți verifica singur, acasă, dacă ești bolnav de coronavirus

În contextul actual, orice român se teme pentru siguranța sa. Mai cu seamă cei care au fost expuși altor cazuri confirmate și se întorc din regiunile puternic afectate de virusul COVID-19. Ei bine, experții din Taiwan există un test orientativ prin care poți verifica dacă ești bolnav de coronavirus.

Cum verifici dacă ești bolnav de coronavirus

Nu orice român care are simptomele clasice de răceală trebuie ori poate să-și facă un test pentru a depista prezența virusului COVID-19. Însă, cei care vor să facă un test, acasă, cu resurse minime, pot urma indicațiile experților din Taiwan. Aceștia din urmă susțin că acest virus atacă plămânii, și-n acest sens există un test simplu.

Potrivit specialiștilor, perioada de incubație este de maximum 20 de zile, iar atunci când își fac simptomele apariția, plămânii sunt 50% fribroși. Testul pe care ți-l poți face acasă, să vezi dacă ai coronavirus, presupune să-ți testezi plămânii. Acest lucru se face dimineața și nu presupune decât să respirați adânc și să vă țineți respirația mai mult de 10 secunde.

Beți apă regulat pentru a ține virusul la distanță

Dacă ați reușit să faceți testul de mai sus fără probleme, atunci înseamnă că nu există nicio infecție la nivelul plămânilor. Testul e bine de făcut în fiecare dimineață, într-un mediu cu aer curat. Desigur, asta nu înseamnă că dacă prezinți simptomele respective, și știi că ai intrat în contact sigur cu cine infestat, să nu alertezi autoritățile. Acest test e pur și simplu pentru a calma orice cetățean care prezintă unele simptome, fără a avea contact direct cu boala.

Medicii din Taiwan mai au o indicație: să beți apă regulat. Ei susțin că o inghițură de apă la 15 minute distanță ține virusul departe de voi. Asta pentru că atunci virusul intră în gură, apa potabilă și alte lichide îl împing din esofag în stomac. Aici, acidul gastric ucide virusul. De asemenea, e important să vă spălați des pe mâini și să nu vă atingeți fața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini