Redactia.ro
Home » Știri » Cum prepari vinetele astfel încât să nu fie apoase. Cea mai utilizată metodă

Cum prepari vinetele astfel încât să nu fie apoase. Cea mai utilizată metodă

Cum să faci vinetele să nu fie apoase

Iată câteva sfaturi importante pentru gospodine: cum să faci vinetele să nu fie apoase. Cum să le gătești corect prin cea mai utilizată metodă.

Cum prepari vinetele astfel încât să nu fie apoase. Cea mai utilizată metodă

Acum mult timp în urmă, deși pare greu de crezut, vinetele au fost evitate pe motiv că ar cauza inclusiv cancer, iar acum sunt considerate una dintre cele mai sănătoase legume din lume. Ba mai mult, s-a dovedit exact contrariul. Datorită conţinutului bogat de acid clorogenic, vinetele au proprietăţi anticancerigene, antimicrobiene, anticolesterol si antivirale. Ca să le savurați gustul, trebuie să le gătiți totuși corect. Și nu oricine reușește asta.

În primul rând, orice gospodină pricepută știe că cel mai important pas este să aleagă cum trebuie vinetele pe care urmează să le gătească. În mod normal, cele mai bune sunt vinetele coapte bine, de culoare aproape neagră, de mărime mijlocie, pufoase și lucioase. Apoi, e important și cum asezonați partea interioară, lucru care trebuie făcut cu atenție, totodată, fie că le tăiați felii, fie că le tăiați bucăți.

Ulterior, ar fi bine să le așezați pe o farfurie sau o tavă tapetată cu prosoape de hârtie, care să absoarbă apa. Alegerea cantității potrivite de ulei, sare și condimente este, de asemenea, foarte importantă. În loc să adăugați ulei în tigaie, ungeți vinetele cu ulei și apoi le puneți direct în tigaie, fără grija că se vor lipi. Acoperirea lor cu pesmet ajută și la prevenirea absorbției uleiului în exces, indiferent de cum sunt gătite, a scris Spynews.ro.

Apa de vinete topește grăsimea

Sunt păreri care spun că apa de vinete topește grăsimea, așa că această metodă i-ar putea ajuta pe cei care doresc să dea jos câteva kilograme. Iată cum se prepară apa de vinete ca să te ajute și pe tine în cazul în care vrei să slăbești.

Ia o vânătă medie, decojește-o, spal-o și taie-o cuburi. Apoi, pune-o într-un borcan împreună cu o jumătate de litru de apă. Lasă la macerat peste noapte și bea a doua zi. O poți consuma cu puțină zeamă de lămâie pentru a adăuga antioxidanți și a îmbunătăți gustul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: