Redactia.ro
Home » Monden » Ce dietă ține Aurelian Temișan la 51 de ani? Alimentele la care nu poate renunța

Ce dietă ține Aurelian Temișan la 51 de ani? Alimentele la care nu poate renunța

Cum reușește Aurelian Temișan să-și mențină fizicul tânăr la 51 de ani? Secretul constă în alimentație: „Nu vreți să știți...”

Ce dietă ține Aurelian Temișan la 51 de ani? Secretul constă în alimentație. Iată alimentele la care nu poate renunța!

Alimentele la care nu poate renunța Aurelian Temișan

Celebrul artist român, Aurelian Temișan, în vârstă de 51 de ani, a fost recent invitat în cadrul unei emisiunii, unde a împărtășit detalii interesante despre viața sa personală și obiceiurile alimentare care l-au însoțit de-a lungul anilor. Cu o carieră de excepție în lumea muzicii și a televiziunii, Aurelian Temișan a reușit să păstreze o legătură specială cu preparatele sale preferate din copilărie care îi amintesc de momente fericite petrecute alături de familia sa.

Unul dintre preparatele la care Aurelian Temișan nu poate renunța este salata de boeuf, dar într-o variantă fără carne. Cu o ușoară nostalgie în voce, artistul își amintește cu drag de felul în care mama lui obișnuia să prepare cartofii prăjiți cu ou. Această rețetă delicioasă implica prăjirea cartofilor și apoi amestecarea lor cu ouă. Acest preparat îi aduce aminte de momentele fericite petrecute alături de familie în copilărie și de gusturile autentice ale acelor vremuri.

„Am și eu, ca oricare dintre noi, din copilărie, niște treburi pe care le menținem în prezent și încercăm să le ducem mai departe. Unele, pentru că ne plac la gust, unele pentru că ne leagă de trecut și ne aduc aminte de cei dragi. Ca mâncare, nu aș renunța niciodată la salata de boeuf, dar la cea fără carne. Cel mai mare aliment și greu pentru stomac mai rămân și cartofii prăjiți cu ou. Mama avea un stil, îmi ploua în gură numai cât mă gândesc. Prăjea cartofii, după care îi punea pe toți într-o tigaie imensă peste care arunca 12 ouă și le amesteca. Nu vreți să știți. Îi punea lui tata, ei, surorii mele și la mine era abonamentul de tigaie. Oricât îmi lăsa de mult sau puțin eu eram cu pâinea în tigaie.”, a declarat Aurelian Temișan, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News.

O altă delicatesă care îl duce direct cu gândul la bunicii săi este laptele cu biscuiți. Aurelian Temișan își pregătește adesea acest desert chiar și în prezent, iar atunci când îl consumă, se simte ca și cum ar călători înapoi în timp.

„Laptele cu biscuiții aceia vărsați, doamne, deci când mănânc asta, o fac doar pentru că îmi aduc aminte de bunici, de locul de unde am sărit de la etajul doi (n.r. una dintre cele mai mari trăsnăi din copilărie) și de toată copilăria. Mănânc, stau cu ochii închiși și mă întorc în trecut, e fantastic ce se poate întâmpla cu un aliment, mâncarea copilăriei.”, a completat acesta.

Ce dietă ține Aurelian Temișan la 51 de ani?

Cu toate acestea, chiar dacă se bucură de astfel de preparate cu amintiri speciale, Aurelian Temișan este extrem de atent la meniul său zilnic. El recunoaște că este un gurmand și că ar putea câștiga rapid în greutate dacă nu ar avea o dietă echilibrată. Cu origini oltenești și o familie de gurmanzi, artistul a dezvăluit dieta sa. Artistul a explicat că evită să mănânce în exces seara, mai ales după spectacole târzii, conștient că acest obicei nu este benefic pentru sănătate. În loc să se lase tentat de mese bogate la ore nepotrivite, artistul preferă să se concentreze pe o alimentație echilibrată, care să îi asigure energia de care are nevoie pentru a-și susține activitatea artistică.

„Din fericire, sunt atent la ceea ce mănânc, pentru că sunt oltean și sunt dintr-un neam de gurmanzi și dacă eu îmi fac toate plăcerile, într-o săptămână pot să iau 8-10 kilograme liniștit, fără să mă forțez, dar, de altfel, în 10 zile pot să dau 8 kilograme. Nu stau nemâncat, ci cât are nevoie stomacul. Organismul încă e bun, îl țin în priză, deși suntem tentați din cauza activităților să mâncăm seara după ce venim de la spectacol la 11, 12 seara. Atunci ești tentat să mănânci, pentru că un artist pe scenă consumă, însă dacă mănânci atunci și peste jumătate de oră te culci, nu e bine.”, a mai dezvăluit artistul pentru sursa citată. 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: