Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a afișat fiica lui Ion Țiriac de ziua ei de naștere! Nadia Comăneci a reacționat imediat

Cum s-a afișat fiica lui Ion Țiriac de ziua ei de naștere! Nadia Comăneci a reacționat imediat

Cum s-a afișat fiica lui Ion Țiriac de ziua ei de naștere! Nadia Comăneci a reacționat imediat

Ion Țiriac este în culmea fericirii după ce unica lui fiică a împlinit vârsta de 24 de ani. Ioana Țiriac și-a sărbătorit aniversarea departe de locul natal, iar apariția ei i-a uimit pe toți. 

Cum s-a afișat fiica lui Ion Țiriac de ziua ei de naștere! Nadia Comăneci a reacționat imediat

Ioana Țiriac s-a născut în anul 1997, iar pe data de 19 iulie 2021, aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani. Unica fiică a milionarului Ion Țiriac a sărbătorit evenimentul important din viața ei departe de casă, mai exact în Miami, acolo un de a plecat la studii, după ce a terminat liceul.

În ziua aniversării, Ioana a surprins pe toată lumea cu ipostazele inedite în care a apărut. Îmbrăcată într-o ținută provocatoare, neagră, aceasta s-a pozat înconjurată de sute de trandafiri roșii. Fotografia a apărut pe contul ei de Instagram, însă nu a dezvăluit cine e persoana care i-a dăruit atâtea flori.

Mii de persoane au reacționat la fotografia ei, însă una singură a atras atenția românilor. Nadia Comăneci nu s-a putut abține și i-a lăsat un comentariu tinerei. ”La mulți ani”, i-a scris aceasta Ioanei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ioana_tiriac


Ioana Natalia și fratele ei Karim sunt rodul iubirii dintre Ion Țiriac și jurnalista egipteană Sophie Ayad. Ioana vine și în România cât de des poate. În 2018, aceasta a organizat „Bucharest Fashion Charity Show” la Stejarii, complexul de lux al lui Ion Tiriac din București. Tatăl declara că e mândru de ea.

”Bănuiesc că un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa… nu e meritul meu absolut deloc”, a spunea Ion Țiriac la vremea respectivă.

Cine sunt copiii lui Ion Țiriac

Ion Țiriac are trei copii, pe Ion Țiriac Jr, făcut cu modelul Mikette von Issenberg, pe Karim și Ioana Țiriac, făcuți cu Sophie Ayad. Totuși, Țiriac este cunoscut pentru faima lui de cuceritor, iar chiar el însuți a spus la un moment dat că nu are doar trei copii, ci 33!

”Am trei copii din mariaje și alți 30 din alte relații”, a spus Ion Țiriac.

Mai mult decât atât, el a spus chiar că îi este frică de iubire și a preferat întotdeauna să fie respectat, și nu iubit.

”Mie mi-a fost frică dintotdeauna de iubire. Eu zic că mai bine să fii respectat decât iubit. Respectul durează, trebuie să-ţi faci lucrurile cum trebuie. Iubirea vine şi trece”, spunea Ion Țiriac pe pagina sa personală de Facebook.

Singura fiică a lui Ion Țiric, Ioana, trăiește în Miami. Aceasta duce o viață de lux asigurată de tatăl său. Cum este foarte preocupată de aspectul său fizic, Ioana Natalia Țiriac a apelat de mai multe ori la seriviciile esteticienilor, pentru a-și îmbunătăți trăsăturile. Astfel, ea a dorit să își mărească buzele cu acid hialuronic, lucru pe care l-a făcut de mai multe ori, iar la un moment dat presa chiar a scris că aceasta ar fi făcut o operație pentru mărirea posteriorului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: