Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Ion Țiriac pozează senzual! Ioana moștenește frumusețea mamei

Fiica lui Ion Țiriac pozează senzual! Ioana moștenește frumusețea mamei

GALERIE FOTO (9)

Fiica lui Ion Țiriac a devenit femeie. Ioana Țiriac nu este doar frumoasă și deșteaptă, ci și o persoană cu suflet bun. Singura fiică a lui Ion Țiriac a participat la numeroase acțiuni caritabile, unele fiind organizate chiar de ea. Ioana a moștenit frumusețea mamei sale, motiv pentru care pozează din ce în ce mai senzual.

Fiica lui Ion Țiriac pozează senzual

Celebrul afacerist Ion Țiriac, în vârstă de 81 de ani, are trei copii, doi băieți și o fată. Celebrul afacerist care a cucerit mapamondul, singurul român care este prezent în topul Forbes al miliardarilor lumii, are o afacere estimată la 1,2 miliarde de euro. Magnatul a preferat să fie discret și nu și-a etalat viața personală și copiii în fața celorlalți.

Ioana Țiriac are 23 de ani și pare că a moștenit frumusețea mamei sale, ziarista egipteancă Sophie Ayad.

Singura fiică a celebrului om de afaceri s-a transformat peste noapte dintr-o fetiță, într-o adevărată doamnă. Ioana pare mult mai atentă cu felul în care arată și nu ezită să își etaleze corpul de fiecare dată când are ocazia. Fiind conștientă de calitățile pe care le-a moștenit de la mama sa, fiica lui Ion Țiriac pozează tot mai senzual pe rețelele de socializare.

Ioana Țiriac a terminat cursurile Școlii Americane din București. Ulterior, singura fiică a lui Ion Țiriac s-a mutat peste Ocean, în America, acolo unde studiază jurnalismul. Ioana trăiește o viață de lux în Miami, viață asigurată de tatăl ei. Mai muilt, Ioana ține foarte mult la aspectul fizic, motiv pentru care a apelat de mai multe ori la ajutorul medicilor esteticieni, pentru a aduce o îmbunătățire aspectului ei fizic.

Însă, fiica lui Ion Țiriac pare să nu fie la fel de pasionată de sport, după cum a povestit chiar tatăl ei, în urmă cu doi ani.

,,Despre sport…îi place da și nu. Adică i-a plăcut mult când a fost mai tânără, acum a lăsat-o mai moale. A făcut gimnastică și tenis. Acum, iată, face altceva”, spunea, la acel moment, Ion Țiriac.

În 2018, frumoasa fiică a lui Ion Țiriac a organziat un eveniment caritabil, Bucharest Charity Fashion Show, care a avut loc la Stejarii Country Club. În cadrul evenimentului au fost licitate mai multe obiecte și rochii, iar banii au mers în contul Fundației Inovații Sociale “Regina Maria”.

(GERMANY OUT) Tiriac, Ion *09.05.1939-Unternehmer, Manager, ROManager von Boris Becker 1984-1993- sieht sich zusammen mit seiner Lebensgefaehrtin Sophie Ayad ein Tennisspiel an – Februar 1995 (Photo by Moenkebild/ullstein bild via Getty Images)

Cum a cunoscut-o Ion Țiriac pe ziarista Sophie Ayad

Ion Țiriac și Sophie Ayad s-au cunoscut în anul 1994, la Munchen, atunci când afaceristul era stabilit în Germania și coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart și Essen. La acea vreme, egipteanca de o frumusețe exotică lucra pentru revista Bunte. Între Ion Țiriac și femeia care i-a dăruit singura fiică există o diferență de aproape 30 de ani. Țiriac și Sophie au avut o relație îndelungată, iar din iubirea lor au rezultat doi copii, Ioana și Karim.

Însă, afaceristul a avut o viață tumultuoasă în afara terenului de tenis. Iubitele sale au fost mai multe la număr. Magnatul a făcut trei copii cu două femei diferite, iar multe alte femei i-au fost doar partenere de moment.

Al treilea copil al afaceristului este Ion Țiriac Jr., pe care l-a făcut cu modelul Mikette von Issenber. Însă, cunoscut fiind pentru faima lui de cuceritor, el însuși a spus la un moment dat că nu are doar trei copii, ci 33.

Am trei copii din mariaje și alți 30 din alte relații”, a spus Ion Țiriac.

Magnatul a spus, în urmă cu ceva timp, că se teme de iubire și că întotdeauna a preferat să fie respectat și nu iubit.

Mie mi-a fost frică dintotdeauna de iubire. Eu zic că mai bine să fii respectat decât iubit. Respectul durează, trebuie să-ţi faci lucrurile cum trebuie. Iubirea vine şi trece”, a mărturisit Ion Țiriac pe pagina sa personală de Facebook.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: