Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Ioana, fiica lui Ion Ţiriac. Locuieşte în Miami şi e o adevărată bombă sexy FOTO

Cum arată Ioana, fiica lui Ion Ţiriac. Locuieşte în Miami şi e o adevărată bombă sexy FOTO

GALERIE FOTO (2) Ion Țiriac, Nadia Comăneci, dialog fabulos

Ion Țiriac a avut o viață tumultuoasă în afara terenului de tenis, iar iubitele sale au fost multe la număr. Așa se face că el a făcut trei copii cu două femei diferite, iar multe altele au fost partenere ale fostului tenismen.

Cine sunt copiii lui Ion Țiriac

Ion Țiriac are trei copii, pe Ion Țiriac Jr, făcut cu modelul Mikette von Issenberg, pe Karim și Ioana Țiriac, făcuți cu Sophie Ayad. Totuși, Țiriac este cunoscut pentru faima lui de cuceritor, iar chiar el însuți a spus la un moment dat că nu are doar trei copii, ci 33!

„Am trei copii din mariaje și alți 30 din alte relații”, a spus Ion Țiriac.

Mai mult decât atât, el a spus chiar că îi este frică de iubire și a preferat întotdeauna să fie respectat, și nu iubit.

„Mie mi-a fost frică dintotdeauna de iubire. Eu zic că mai bine să fii respectat decât iubit. Respectul durează, trebuie să-ţi faci lucrurile cum trebuie. Iubirea vine şi trece”, spunea Ion Țiriac pe pagina sa personală de Facebook.

Cum arată fiica lui Ion Țiriac, Ioana

Singura fiică a lui Ion Țiric, Ioana, trăiește în Miami. Aceasta duce o viață de lux asigurată de tatăl său. Cum este foarte preocupată de aspectul său fizic, Ioana Natalia Țiriac a apelat de mai multe ori la seriviciile esteticienilor, pentru a-și îmbunătăți trăsăturile.

Astfel, ea a dorit să își mărească buzele cu acid hialuronic, lucru pe care l-a făcut de mai multe ori, iar la un moment dat presa chiar a scris că aceasta ar fi făcut o operație pentru mărirea posteriorului.

Ioana Țiriac, în vârstă de 23 de ani, a terminat cursurile Școlii Americane din București. Ulterior, ea s-a mutat peste Ocean, în America, unde studiază jurnalismul. Ioana Țiriac are aproape 11.000 de urmăritori pe Instagram, pe care îi ține mereu la curent cu ce face prin fotografii și filmulețe.

Ioana Țiriac
Ioana Țiriac
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: