Redactia.ro
Home » Știri » Cum s-a ales o bucureșteancă cu amendă de 800 de lei în tramvai.Controlorul i-a spus-o fără ocolișuri: „Rușine…”

Cum s-a ales o bucureșteancă cu amendă de 800 de lei în tramvai.Controlorul i-a spus-o fără ocolișuri: „Rușine…”

O bucureșteancă a trăit o experiență foarte neplăcută în tramvaiul 21 din Capitală. Femeia a urcat în mijlocul de transport în comun, a trimis SMS pentru a plăti bilet, însă controlorul a avut ceva să-i reproșeze. Persoanele responsabile cu verificarea cardurilor și biletelor susțin că nu a procedat corect.

Mesajul postat de bucureșteancă

Femeia nu a înțeles de ce și a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a povestit tot ce i s-a întâmplat. ”Bună seara. În data de 23.09.2022, ora 8.20, am urcat în tramvaiul 21. M-am așezat pe scaun, scot telefonul să dau SMS la 7458. Urcă controlorii în 21 și îmi cere cartela la verificat. Îi explic că nu am cartela încărcată, pentru că am dat SMS la ei. Îmi spune «amenda 800 lei sau plătești 80 lei pe loc, dacă nu, te bag la ANAF», cu pretextul «dragă ca să vedeți toți că SMS trebuie dat din stație».

Unde scrie că trebuie să dăm SMS în stație? Dacă, Doamne ferește, tramvaiul nu vine, cum să dau SMS în stație? Când urcați voi, ăștia care faceți controale, nu mai blocați aparatele și SMS, lăsați lumea să ponteze. Nu le blocați aparatele în nas și dați amenzi aiurea, că, într-o buna zi, o să răspundeți în fața legii. Rușine”, a scris femeia în grupul „Reclamații STB (fostul RATB) București” de pe Facebook.

Cum au reacționat internauții

Internauții nu au rămas indiferenți la mesajul postat de tânără și i-au răspuns imediat. ”Eu pregătesc SMS-ul înainte, iar când oprește tramvaiul în stație, înainte să urc, îl trimit, durează 1 secundă trimiterea lui. Cred că este cel mai ok așa. Nu riști nimic”, ”SMS-ul trebuie trimis înainte să te urci în tramvai”, ”SMS-ul trebuie trimis înainte de a urca în autobuz/troleu/tramvai. Eu cred că ești genul care merge moca și validează doar când vede controlorii. Nu-s ca alții să mă bucur de răul altuia, dar sper ca întâmplarea asta să-ți fie învățătură pe viitor și să validezi mereu când folosești transportul în comun!”, sunt doar câteva comentarii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini