Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a fotografiat Margherita de la Clejani cu mașina fratelui său Fulgy, în timp ce acesta este internat. Blondina a incendiat internetul

Cum s-a fotografiat Margherita de la Clejani cu mașina fratelui său Fulgy, în timp ce acesta este internat. Blondina a incendiat internetul

GALERIE FOTO (2)

Margherita de la Clejani șochează din nou cu ultima sa apariție. Frumoasa fiică a Clejanilor nu s-a sfiit să călărească bolizii de sute de mii de euro, să filmeze totulși să publice pe internet imaginile.

Cum a fost surprinsă Marga

Margherita de la Clejani nu scapă nici ea de atenția presei cu toate că momentan, fratele ei mai mic, Fulgy este încolțit de mediatizare. Fulgerică a cam dispărut din mediul online în urma ultimelor scandaluri care s-au iscat în jurul lui printre care culminează escapada sa cu iz penal în care a fost prins drogat la vola, probabil urâmându-i „exemplul” surioarei sale, care a avut aceeași problemă în 2020.

Fulgy de la Clejani a dipărut din peisaj. Gurle rele au spus că este ba la Spitalul de  Psihiatrie, ba în arest la domiciliu, dar cel mai probabil este supravegheat de părinți să nu mai tulburele apele în urma ultimelor scandaluri.

Margherita în schimb nu pare să fie afectată de cele întâmplate și publică fel de fel de filmulețe mai provocatoare pe rețelele sociale. Recent, bomba sexy s-a filmat în timp ce se arunca pe mai mulți bolizi de lux, printre care și mașina fratelui său Fulgy. Blondina poartă o pereche de colanți care îi pun în evidență formele apetisante și o bustieră care îi lasă la vedere sânii generoși.

Margherita de la Clejani a strâns aproape 40,000 de vizionări al clipul publicat. Pe fundal se aude o melodie, care probabil este un mesaj transmis celor care îi trimit comentarii răutăcioase. „Dușmanilor stați cuminți/Nu aveți cum să mă loviți/Nu vă țin puterile/Să clintiți valorile”, se aude pe fundal.

O altă filmare scandaloasă a fost făcută publică de fiica Clejanilor

Margherita de la Clejani este și ea o prezență controversată în lumea Capitalei, dar și în showbizul monden. Ea a fost prima din familia Clejanilor care a dat startul problemelor penale după ce și ea a fost prinsă la volan sub influența substanțelor ilegale.

După modelul ei, fratele mai mic Fulgy a urmat același traseu, de curând confruntându-se cu aceeași problemă ca sora sa. După ce a fost prin conducând drogat, acesta a pornit mai multe scandaluri, iar acum a ajuns să fie internat la Spitalul de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia” din Capitală conform presei mondene.

Se pare că sora sa mai mare nu este atât de stresată în privința stării de sănătate a lui, dar nici foarte preocupată de scandalurile iscate de el. Margherita s-a filmat stâns într-o poziție compromițătoare în timp ce linge senzual un copăcel de tip origami făcut din bancnote.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: